GalatasarayGalatasaray'da transferde İlkay Gündoğan bekleyişi!

Galatasaray'da transferde İlkay Gündoğan bekleyişi!

21.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Gabriel Sara’nın ardından orta sahaya bir takviye daha yapmayı düşünen Galatasaray’da İlkay Gündoğan’ın transferi ilk kez dillendirilmeye başlandı.

Barcelona’nın Valencia ile oynadığı son maçta kadroya alınmayan ve Katalan ekibi tarafından ekonomik sebeplerle gözden çıkarıldığı iddia edilen 33 yaşındaki yıldız futbolcu için sarı-kırmızılılar devreye girme kararı aldı. Beklemeye geçen sarı-kırmızılılar, İlkay’ın kararına göre hareket edecek.

Haberin Devamı

Manchester City, Arsenal ve Al Nassr gibi kulüplerin de gündeminde olan İlkay Gündoğan’ın Galatasaray’a transferinin gerçekleşmesi için şartların oluşmasının beklendiği bildirildi.

Buna göre sarı-kırmızılıların kesinlikle bonservis bedeli ödemeye yanaşmadığı ve İlkay’ın yıllık 4-5 milyon euroya oynamayı kabul etmesi halinde transfer edilebileceği aktarıldı. Deneyimli oyuncunun Barcelona ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasarayda transferde İlkay Gündoğan bekleyişi

SOL BEKE JAKOBS

Derrick Köhn’le yollarını ayırmanın hesaplarını yapan Galatasaray’da sol bek transferi konusunda İsmail Jakobs ismi ağırlık kazandı. Monaco’da forma giyen 25 yaşındaki Senegalli futbolcunun kiralanması için teklif yapıldığı aktarıldı.

Galatasaray’ın sözleşmeye zorunlu olmayan satın alma opsiyonu da koydurmak istediği ve görüşmelerin sürdüğü bildirildi. İsmail Jakobs geçen sezon Monaco formasıyla 23 maçta 1 gol, 2 asiste imza atmıştı.