GüncelServet Dizisi Nerede Çekiliyor?

Servet Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Servet Dizisi Nerede Çekiliyor

Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlenmiş olduğu Servet dizisine yönelik en çok merak edilen sorulardan biri “dizi nerede çekiliyor?” oluyor. Show TV’nin yeni dizilerinden olan Servet, gerek konusu gerek mekânları ve gerekse oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği ve genç kuşak oyunculardan oluşan yapım, nisan ayının en çok konuşulacak dizilerinden biri olmaya aday görünüyor. Aşkın en önemli servet olduğuna dair vurgusu ile ön plana çıkan dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı belli oldu.

Haberin Devamı

Servet dizisi nerede çekiliyor?

Servet Dizisi Nerede Çekiliyor

Çekimleri bir süre önce başlamış olan Servet dizisine yönelik, olayların nerede geçtiğine ve çekimlerin nerede yapıldığına dair duyumlar gelmeye başladı. Buna göre dizi Adana ve İstanbul’da geçiyor ve dolayısıyla çekimler de Adana ve İstanbul’da yapılıyor. Çekimleri Adana’da başlayan Servet, olay örgüsüne bağlı olarak İstanbul’da da çekilecek. Ancak dizinin hikâyesi esasen Adana’da geçiyor. Nisan ayında seyirciyle buluşan dizinin ne şekilde devam edeceği, konu gereği başka yer ve mekânları içerip içermeyeceği zaman içinde belli olacak.

Servet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Servet Dizisi Nerede Çekiliyor

Servet dizisi genç kuşaktan oluşan gözde oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizinin başrolünü, “Ezra” (Show TV) adlı dizi ile tanınan Yusuf Çim (Can Yiğit) ve “O Hayat Benim” ve “Lise Devriyesi” ile adından bahsettiren Bahar Şahin (Ferah Feza) paylaşıyorlar. İkilinin dışında dizide; Arsen Gürzap, Bora Cengiz, Ali Sürmeli, Tülay Günay, Baran Bölükbaşı, Kanbolat Görkem Arslan, Cemre Gümeli, Barış Yalçın, Evren Duyal, Selahattin Töz ve Kadim Yaşar gibi oyuncular bulunuyor. Yapımcılığını Müge Turalı Pak, Mehmetcan Gürsel ve Melda Perahya Yalçın’ın üstlendiği dizi bu geniş ve güçlü oyuncu kadrosu ile ses getireceğe benziyor.

Haberin Devamı

Servet dizisinin konusu nedir?

Servet Dizisi Nerede Çekiliyor

Servet dizisi, herkesin servet yaratma derdinde olduğu bir dünyada gerçek servetin aşk olduğunun vurgusunu yapıyor. Ferah Feza (Bahar Şahin) yetiştirme yurdunda kalan fakat 18 yaşında (diğer herkes gibi) buradan ayrılmak zorunda olan bir genç kızdır. Fakat onu diğerlerinden farklı kılan şey Ferah’ın esasen kimsesiz olmadığı, hayli zengin ve büyük bir ailesi olduğudur. Can Yiğit (Yusuf Çim) ise Ferah gibi anne ve babasını kaybetmiş, 29 yaşında bir gençtir. Zengin bir iş adamının evlatlık çocuğudur; güç ve para sahibidir. Fettah Holding’in sahibi Kudret Fettah (Ali Sürmeli) aracılığı ile işlerin rengi değişmeye başlar. Can ve Ferah, servet kavgasının ortasında kalırlar. Aşklarından vazgeçmeleri ya da herkesi karşılarına alarak bir arada kalmaları gerekir.