DekorasyonDevrim Niteliğinde Bir Çanta: Qusquare

Devrim Niteliğinde Bir Çanta: Qusquare

Son Güncellenme:

.

Devrim Niteliğinde Bir Çanta: Qusquare

Seyahatleriniz ya da günlük yolculuklarınız sırasında yanınızda taşıdığınız eşyaların zarar görme ya da çalınma riski sizi endişelendiriyor mu? Önemli eşyaları güvenilir bir alanda tutma fikri oldukça akıllıca. Ancak bu güvenliği nasıl sağlayabileceğiniz hakkında bir fikre mi ihtiyacınız var? Kişisel ve değerli eşyalarınızı saklamanız ve taşımanız için mükemmel bir taşıma alternatifi bulunuyor. Ousquare adı verilen akıllı çanta, eşyaları güvenle taşıyabilmenin yanısıra su geçirmeme, özel kesilmez kumaş yüzey ve ağırlık ölçebilme gibi pek çok özellik taşıyor. Devrim niteliğindeki çanta ile kişisel eşya ve araç gereçlerinizi rahatlıkla taşıyabilir, seyahatlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ousquare dayanıklılığıyla tanışın!

Devrim Niteliğinde Bir Çanta: Qusquare

Ousquare kullanışlı tasarımı ve birçok ihtiyaca karşılık verebilen donanımları ile dikkat çekiyor. Özenle düşünülen detaylar kullanım alışkanlıklarınızı değiştirmeyi hedefliyor. Çantanın yüzeyi kesilmelere karşı dayanıklı bir malzeme ile kaplı. Dayanıklı kumaş yüzey kesici cisimlere ya da sürtünmeye maruz kalsa da kesilemiyor. Aynı zamanda suya karşı da dayanıklı olan dış yüzey, elektronik eşya taşıma işlemini daha güvenli hale getiriyor. Islanmalara ve kesici aletlere karşı direnç gösteren dış yüzey, içerisindeki eşyaların güvende olmasını sağlıyor.Tasarımı ile de beğeni toplayan Ousquare, kullanıcılar için başarılı bir organizer görevi görüyor. Tüm eşyalarınızı rahatlıkla organize edebilmeniz için 180 derece açılabilen çantanın üzerinde pek çok cep bulunuyor. Dizüstü bilgisayar, tablet, cep telefonu ve diğer pek çok eşyanızı taşımanıza imkan sunan çanta aynı zamanda içerisinde bulunan ağırlığı ölçebiliyor. Çantanın taşıma sapında bulunan küçük ekranda toplam ağırlık görüntüleniyor. Bu sayede hava limanlarındaki bagaj ağırlığı konusundaki endişelerinizi ortadan kaldırabilir, eşyalarınızı uygun şartlara göre çantanızda depolayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşlevsel ürünler ile her an yolculuğa hazır olun!

Devrim Niteliğinde Bir Çanta: Qusquare

Özellikle yolculuklar için tasarlanan Ousquare üzerinde kullanıcılara yolculuk sırasında gerekli olabilecek tüm unsurlar ekleniyor. Çantanın üzerinde bir USB girişi bulunuyor. USB bağlantısı ile aynı zamanda taşınabilir şarj cihazına dönüşen ürün, en önemli anlarda telefon ve tabletinizi şarj edebilme imkanı sağlıyor. Yenilikçi ve akıllı çözümler sunan Ousquare, uzun yıllar süren araştırma sürecinin ürünü oluyor.Pek çok işlevi bir arada sunan ürün, eşyalarınızın güvenliğini de sağlamayı amaçlıyor. Sırt çantasının yan kısmında bulunan kilit çanta ve içerisindeki eşyaların belirli bir alana kilitlenmesini sağlıyor. Çantanızı belirli bir alana sabitlemek isterseniz yan kısmındaki metal kordondan faydalanabilir, böylelikle herhangi bir sütun, koltuk ya da masaya sabitleyebilirsiniz. Siz kısa süreli işlerinizi hallederken çantanızın ve eşyalarınızın güvenliğinden emin olabilirsiniz. Rahatlıkla organize olarak seyahate hazırlanmak artık çok kolay!