Gayrimenkul Haberleri3. Köprü, Arsa Yatırımı İçin Yeni Fırsatlar Sunuyor

3. Köprü, Arsa Yatırımı İçin Yeni Fırsatlar Sunuyor

Son Güncellenme:

26 Ağustos 2016 tarihi itibariyle araç geçişine başlayan Yavuz Sultan Selim Köprüsü (Kısa ismiyle "3. Köprü") arsa, emlak almak isteyenlere kazançlı bir yatırım olanağı getiriyor.

3. Köprü, Arsa Yatırımı İçin Yeni Fırsatlar Sunuyor

26 Ağustos 2016 tarihi itibariyle araç geçişine başlayan Yavuz Sultan Selim Köprüsü (Kısa ismiyle "3. Köprü") arsa, emlak almak isteyenlere kazançlı bir yatırım olanağı getiriyor.

Haberin Devamı

Yeni Köprü, Yeni Emlak Fırsatları

Avrupa ve Asya'yı 3. kez birleştiren Üçüncü Boğaz Köprüsü (Yavuz Sultan Selim Köprüsü), çevre yolları ve bağlantılarıyla birlikte etrafında arsa yatırımı açısından yeni olanaklar yarattı. İstanbul Boğazı'nın Karadeniz çıkışına yakın bir noktasına kurulan 3. köprü, Anadolu yakasındaki Beykoz Poyrazköy mevkiinden Avrupa yakasındaki Sarıyer Garipçe mevkii arasındaki geçişi sağlıyor. Haliyle bu mevkii ve çevresi başta olmak üzere, bağlantı yollarının geçtiği Kuzey İstanbul bölgesindeki arsa fiyatlarını artış yönünde etkiliyor. Bu durum küçük büyük tüm emlak yatırımcılar için önemli fırsatlar yaratıyor.

Öne Çıkan 3. Köprü Arsa Yatırım Bölgeleri

Kuzey Marmara Otoyolu (O-6) ile birlikte geniş bir güzergahı kapsayan 3. köprü, arsa yatırımı konusunda Avrupa yakasında Başakşehir'den Anadolu yakasında Ümraniye, Kurtköy hatta Gebze'ye kadar uzanan bir alanı etkiliyor. Bu durum özellikle İstanbul'un güneyindeki Marmara sahili ve civarına nazaran oldukça bakir kuzey bölgesinde arsaların kısa sürede değer kazanmasını beraberinde getiriyor. (Kimi mevkilerde arsa fiyatları önemli rakamlara ulaşıyor. )
Özellikle Beykoz ve Sarıyer'in kuzey havzaları öncelikle arsa değerlenmesi konusunda öncelik kazanıyor. Sarıyer Uskumruköy, Garipçe, Odayeri ile karşı tarafta Beykoz Poyrazköy, Riva, Çekmeköy gibi mevkiler kısa-orta vadede kazandıracak arsa yatırım bölgeleri olarak dikkat çekiyor. Avrupa yakasında Kuzey Marmara Otoyolu'nun başlangıç-bitiş noktaları olan Kınalı, Silivri Gazitepe ve Çatalca'ya kadar olan yakın çevreleri bu kapsamda yatırımcılar açısından öne çıkıyor. Bu kapsamda Silivri ve Çatalca'nın köy veya mahallelerindeki arsalar hızlı bir değerlenme sürecinde bulunuyor.

Haberin Devamı

3. Köprü ile Yakın Gelecekte Yüksek Getiri

Anadolu yakasında ise Poyrazköy, Alibahadır, Paşamandıra, Göllü gibi mevkiler başta olmak üzere Paşaköy'de başlayarak Ümraniye bağlantı yolları ve Alemdağ, Sancaktepe, Sultanbeyli'ye uzanan yerleşimlerde arsa fiyatları şimdiden önemli rakamlara ulaşmış durumda. Bu güzergah üzerinde arsa metrekare fiyatları ciddi oranda artıyor.
3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM bağlantı noktalarıyla birlikte geniş bir alanı etkilemekle kalmıyor. Ayrıca otoyolun halihazırda inşa edilecek yeni kısımlarının de trafiğe açılmasıyla civar arsa fiyatları yatırım açısından kazanç vaad ediyor. Örneğin inşası yapılacak Kağıthane-Nakkaş yolu, yakın çevresindeki arsa değerlerini hızla arttıracak. Anadolu tarafında yapılacak Elmadağ Çavuşbaşı bağlantı yolları da benzer şekilde Çekmeköy civarını değerlendirecek

Haberin Devamı

Her Bütçeye Göre Arsa Yatırımı Fırsatı

Büyük veya küçük tüm yatırımcılar için önemli bir kazanç kapısı aralayan 3. köprü, emlak alım satımı açısından hareketli bir dönemi de beraberinde getiriyor. Siz de arsa, tarla ve benzeri gayrimenkuller kapsamında yeni bir yatırım yapmak istiyorsanız, milliyetemlak.com' da yayınlanan ve 3. köprü bölgelerine ait arsa ilanlarını inceleyebilir, gelecek için kazandıran bir yatırım sahibi olabilirsiniz.