Dünya Putin'e tek kelime yetti! Rus güzelin feci sonunda 'bavul' detayı

Putin'e tek kelime yetti! Rus güzelin feci sonunda 'bavul' detayı

01.02.2023 - 15:53 | Son Güncellenme:

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinden hemen önce Putin aleyhine açıklamalarda bulunan Rus modelin, sözlerinden hemen sonra öldüğü ortaya çıktı. Eski sevgilisi tarafından öldürülen kadın hakkındaki detaylar ise kan dondurdu.

Putine tek kelime yetti Rus güzelin feci sonunda bavul detayı

Neredeyse 1 yıldır devam eden Rusya'nın Ukrayna'yı işgali hiç de Kremlin'in beklediği gibi gitmedi. Kremlin, savaşın ilk günlerinde Kiev'e girip Vladimir Zelenski'yi düşürdükten sonra kendine bağlı kukla bir yönetim getirmeyi planlıyordu. Rus ordusu savaşın henüz 2. ayında Kiev'den geri çekildi.

Haberin Devamı

Kuzey cephesinin de kapanmasıyla birlikte işgal doğu ve güney cephelere kaydı. Rus birlikleri liman kenti Mariupol'ü aylar süren bombardımanın ardından ele geçirebildi, doğuda ise Donetsk ve Luhansk'ın neredeyse tamamı işgal edildi. Ancak Haziran ayında Ukrayna'ya ulaşan bir silah, dengeleri kökünden değiştirdi.

UZUN MENZİLLİ HIMARS'LAR GELİNCE RUSYA DAĞILDI

Uzun menzilli çoklu roketatar sistemi HIMARS'ın Ukrayna'ya ulaşması önce Rus işgalcilerin ilerleyişini durdurdu, ardından karşı taarruz gerçekleşti. Ağustos sonunda harekete geçen Ukrayna birlikleri, önce ülkenin en büyük ikinci şehri Harkov çevresini birkaç günde tekrar kontrol altına aldı.

1 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI HER ŞEYİ PLANLAMIŞ

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, İngiliz basınından gündem yaratacak bir haber geldi. 23 yaşındaki Rus model Gretta Vedler'in cansız bedeni bavulda bulundu. Vedler'in 1 yıldır bavulun içinde olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Genç kadının Vladimir Putin'e 'Psikopat' dedikten 1 ay sonra eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü de kayıtlara geçti. 24 yaşındaki Dmitry Korovin polis tarafından yapılan sorgusunda her şeyi itiraf etti. Korovin, Vedler'i öldürdükten 1 yıl sonra onun sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaya devam etti ve takipçilerine genç kadının hayatta olduğu izlemini verdi.

Putine tek kelime yetti Rus güzelin feci sonunda bavul detayı

BİR İHBAR SONU OLDU

Genç kadının arkadaşlarından olan Evgeniy Foster ise bir süre Vedler'den haber alamayınca polise haber verdi. Ekiplerin hemen harekete geçmesiyle birlikte olayın gerisi çorap söküğü gibi geldi.

Putine tek kelime yetti Rus güzelin feci sonunda bavul detayı

Öte yandan genç kadının Putin hakkındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdiği açıklandı:

'Putin'in çocukluğu zor geçti. Fiziksel olarak küçük olduğu için kendini savunamadı. Hukuk fakültesinden ayrılıp, KGB'ye geçmesine şaşırmamalı'

 

Yazarlar