CaddeÜnlü şarkıcı Karsu ve Mike Schrama evlendi! Düğünden ilk kareler

Ünlü şarkıcı Karsu ve Mike Schrama evlendi! Düğünden ilk kareler

31.07.2024 - 16:35 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı ve piyanist Karsu, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mike Schrama ile evlendi. Başarılı isim, sosyal medya hesabından düğünün ilk karelerini sevenlerinin beğenisine sundu.

Ünlü şarkıcı Karsu ve Mike Schrama evlendi Düğünden ilk kareler

Türk asıllı Hollandalı piyanist ve besteci Karsu Dönmez (32), nikah masasına oturuyor. Karsu, gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi Mike Schrama'dan evlilik teklifi almıştı.

Haberin Devamı

Uzun süredir aşk yaşadığı Mike Schrama ile çıktıkları Antakya tatili sırasında evlilik teklifi alan ve sevgilisine 'evet' yanıtını veren genç şarkıcı, geçtiğimiz hafta kına gecesi yaptı

"MASAL GİBİ BİR GECEYDİ"

Aile ve arkadaşlarının katıldığı bir kına organize eden çift, Hatay yemekleri yaptırdı. Kına töreninden kareleri Instagram hesabından yayınlayan Karsu paylaşıma şu notu düşmüştü:

Yirmi yıl önce annem bana, “Eğer bir gün evlenirsen, bunu KENDİN nasıl istiyorsan öyle yapmalısın!” demişti. “Harika!” dedim. “O zaman gerçekten küçük bir düğün istiyorum ve kına gecesi istemiyorum.” O anda beni durdurdu ve “Büyük bir düğün ve kına gecesi yapmak zorundasın,” dedi.Şimdi, yirmi yıl sonra, Mike kına gecesi istedi, bu yüzden kabul ettim. Ama yine de kendi bahçemde yapmayı ve ailemle birlikte kendi yemeklerimizi hazırlamayı istiyordum. Günlerce yemek pişirdik! Börek, Sarmici, Katıklı ekmek, Mezze ve Mike’ın favorisi İtalyan kurabiyeleri.Ama planlanan Kına Gecesi’nden bir hafta önce, hava durumu yağmur ve gök gürültüsü gösteriyordu! Bu yüzden son dakika bir kapalı mekan ayarladık.Geriye dönüp baktığımda, masal gibi bir geceydi. Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi, Mike en sevdiğim şarkıyı Steven piyano çalarken benim için söyledi, sevgili ailem en harika Hatay yemeklerini yapmak için bana katıldı ve sabaha kadar dans ettik. Çok şanslıyım.

NİKAH MASASINA OTURDU

Kısa bir süre önce bekarlığa veda partisi ve kına gecesi yapan Karsu Dönmez, nikah masasına oturdu. Ünlü şarkıcı, Mike Schrama ile düğününden kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Ünlü şarkıcı Karsu ve Mike Schrama evlendi Düğünden ilk kareler

BEĞENİ YAĞDI

Düğününde evinden davul ve zurna eşliğinde çıkan Karsu'nun paylaşımlarına sevenlerinden binlerce tebrik mesajı ve beğeni geldi.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Karsu ve Mike Schrama evlendi Düğünden ilk kareler