CaddeÜnlü çiftten bebekleriyle ilk paylaşım! İşte Ahmet Kural'ın minik oğlu

Ünlü çiftten bebekleriyle ilk paylaşım! İşte Ahmet Kural'ın minik oğlu

02.09.2024 - 10:43 | Son Güncellenme:

Temmuz 2023'te nikah masasına oturan oyuncu Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından oğlu ile ilk kez paylaşım yaptı.

Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen bir törenle 18 Temmuz 2023'te dünyaevine girmişti. Çiftin nikâh şahitleri usta oyuncu Devrim Yakut, Alp Güler ve Berat Bumin olmuştu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz nisan ayında bebekleri dünyaya gelen çift, oğullarına Kemal adını vermişti.

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, kasım ayında ortak yaptıkları bir Instagram paylaşımıyla bebek beklediklerinin müjdesini vermişti. İkilinin "Çok heyecanlıyız" mesajını yazarak bebek ve biberon emojisi koyduğu paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

 "KEMAL KURAL GELDİ"

Ahmet Kural, oğlunun dünyaya geldiği anları şu sözlerle duyurmuştu:

Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural’la geldi. Her şey yolunda, Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik.

İLK KEZ OĞULLARIYLA PAYLAŞIM YAPTILAR

Geçtiğimiz nisan ayında dünyaya gelen oğulları Kemal'i gözlerden uzakta büyütmeyi tercih eden ünlü çift, ilk kez oğullarıyla bir paylaşım yaptı. Mutlu ailenin sosyal medyadan yayınladıkları eğlenceli videosuna kısa süre içerisinde binlerce beğeni geldi.

Haberin Devamı

Ünlü çiftten bebekleriyle ilk paylaşım İşte Ahmet Kuralın minik oğlu

Yazarlar