CaddeSerkan Keskin ile düğün tarihi üç kez ertelenmişti! Meriç Aral: Çok az kaldı

Serkan Keskin ile düğün tarihi üç kez ertelenmişti! Meriç Aral: Çok az kaldı

26.08.2024 - 08:40 | Son Güncellenme:

5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral'ın düğün tarihi tam üç kez ertelenmişti. Aral, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isim, evlilik tarihi hakkında konuştu.

Serkan Keskin ile düğün tarihi üç kez ertelenmişti Meriç Aral: Çok az kaldı

Meriç Aral, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Bir mekanda arkadaşları ile birlikte oturan Aral, çıkışta gazetecilerin de sorularına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Oyuncu, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serkan Keskin ile uzun süredir aşk yaşıyor.

"POPOMUZU KAŞIYALIM"

Son olarak Mert Demir'in konserinde görüntülenen Aral, 2 yıldır devam eden evlilik dedikoduları hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Sürekli ertelenmiyor aslında. Bir gün olacak ama tarih henüz belli değil. Biz eylül ayı gibi düşünüyoruz. Çalıştığımız için tam denk getiremiyoruz. Onu organize etmek çok zor bir şey. Çok şükür her şey de yolunda. Maşallah diyelim, popomuzu kaşıyalım.

MÜJDE YAKINDA!

Evlilik ile ilgili sık sık gündeme gelen Meriç Aral ve Serkan Keskin, düğün tarihini de sık sık erteliyordu. Meriç Aral, "Güzel bir sürece girdik, çok kısa zamanda haberiniz olacaktır. Anneannem haberlerde görüyor arıyor beni yine ertelenmiş diyor. Tarihi artık netleştiriyoruz. Çok az kaldı." diyerek güldü.

Serkan Keskin ile düğün tarihi üç kez ertelenmişti Meriç Aral: Çok az kaldı

"ÇOK ZOR BİR SORU BU"

Aral, "Hemen anne olmayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise, "Kısmet bu ya. Hemen bir şey diyemem şu an. İnşallah kendime yakışır bir anne olurum. Çok zor bir soru bu. Her anne iyi bir annedir." yanıtını verdi. 

Haberin Devamı

Serkan Keskin ile düğün tarihi üç kez ertelenmişti Meriç Aral: Çok az kaldı