Cadde Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'e mesafeli! Birlikte fotoğraf vermek istemedi

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'e mesafeli! Birlikte fotoğraf vermek istemedi

13.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan Seda Sayan, iki hafta önce yedinci kez nikâh masasına oturdu. Sunuculuğunu yaptığı 'Sabahın Sultanı' programının solisti Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren sanatçı, önceki akşam Asmalımescit'te bir mekanda sahne alan eşi Çağlar Ökten'i yalnız bırakmadı. Mekan çıkışı birlikte fotoğraf vermek istemeyen çiçeği burnunda çiftten Sayan, eşine mesafeli yürüyerek, soruları yanıtsız bıraktı.

Seda Sayan eşi Çağlar Öktene mesafeli Birlikte fotoğraf vermek istemedi

Seda Sayan, Sevgililer Günü'nde Çağlar Ökten'den evlilik teklifi almış, 24 Nisan'da Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine girmişti. Mayıs ayında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşmişti. Balayı için Fransa’ya giden Sayan ve Ökten, Instagam hesaplarından mutluluklarını anbean paylaştı.

Haberin Devamı

"İŞTE O BENİM KADINIM ARKADAŞ"

Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük müzisyen eşi, önceki gün sosyal medyada aşka geldi. Eşinin bir pozunu yayınlayan Çağlar Ökten, şu notu yazdı:

Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana. İşte o benim kadınım arkadaş. Canıma can katan, gözüm gözüne değdiğinde ruhumu huzurla kaplayan aşkım karım. Seni çok seviyorum tamam mı?

Seda Sayan eşi Çağlar Öktene mesafeli Birlikte fotoğraf vermek istemedi

59 yaşındaki sanatçı, gündem olan romantik paylaşıma, kalp emojisiyle birlikte "Sonsuz aşk seni seviyorum" yanıtını verdi ve 'iyikim' etiketini ekledi.

GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN KULİSTE BEKLEDİLER

Geçtiğimiz günlerde Küçükçiftlik Park’ta Adamlar konserini izlemeye giden ve gece sonu kapıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen çift, görüntü vermemek için bütün güvenlik görevlilerini seferber etmişti.

Ünlü çift için tam 40 dakika bekleyen güvenlik görevlileri, taksi çevirip, otoparka sokmuştu. Bu süreçte Sayan ve Ökten, kuliste beklemişti. Güvenlik, muhabirlerin görüntü almaması için ikiliyi çevrelemişti.

Seda Sayan eşi Çağlar Öktene mesafeli Birlikte fotoğraf vermek istemedi

Haberin Devamı

OĞULCAN ENGİN SORUSU

Ökten ve Sayan, taksiye bindikleri sırada “Paris balayınız nasıl geçti? Sonrasında Yunanistan’a gittiniz. Oğlunuz Oğulcan Bey nikâha katılmadı, sonrasında kendisiyle konuştunuz mu?” sorularına cevap vermeden uzaklaşmışlardı. Trafik ışıklarında tekrar objektiflere yansıyan çift, ellerini bir an olsun bırakmadı, yine hiçbir soruya cevap vermeden el sallayıp, evlerinin yolunu tutmuştu.

DEDİKODULARIN ARDINDAN İLK PAYLAŞIM

Sayan'ın eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin’in, nikâh töreninde olmaması dikkat çekmişti. Engin'den Anneler Günü'nde sürpriz bir hamle geldi. Küs olduğu ileri sürülen annesi ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Oğulcan Engin, haklarında çıkan söylentileri bir anlamda yalanlamış oldu.

Seda Sayan eşi Çağlar Öktene mesafeli Birlikte fotoğraf vermek istemedi

EŞİYLE HEP MESAFELİ

Yapmış olduğu evliliği ile gündemden düşmeyen sanatçı Seda Sayan, önceki akşam Asmalımescit'te bir mekanda sahne alan eşi Çağlar Ökten'i yalnız bırakmadı. 33 yaşındaki Ökten sahnede şarkılarını söylerken; Sayan da masadan kalkarak; eşine şarkısında eşlik etti.

Mekan çıkışı Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'den mesafeli yürüyerek birlikte fotoğraf vermek istemedi. Sorulan soruları yine cevapsız bırakan Sayan, kendisini kapıda bekleyen aracına binerek eşinden uzaklaştı.

Seda Sayan eşi Çağlar Öktene mesafeli Birlikte fotoğraf vermek istemedi