Cadde Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak!

Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak!

05.07.2024 - 09:21 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas'ta 'Harun Yakar' karakterine hayat veren Ozan Güven ile Baba Sahne'nin kurucusu Şevket Çoruh, 30 yıllık dostluklarını anlattı.

Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak

Ozan Güven (49) ve Şevket Çoruh (51), Sibel Arna’nın YouTube’da yayınlanan 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' programına konuk oldu. Güven, meslektaşı hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"BİR DAHA OYUNCULUK YAPMAZDIM"

Baba Sahne’de sahneye çıkmasaydım, bir daha oyunculuk yapmazdım. Ruh halim ve o zamanki durumum buna çok el vermiyordu. Şevket ‘Hayır sahneye çıkacaksın, bu senin mesleğin’ demeseydi gerçekten oyunculuk yapmıyor olabilirdim şu an. Onun teşviki ve isteğiyle bu tiyatroya manevi borcumu ödemeye başladım. Ömrümün sonuna kadar ödemeye devam edeceğim. Cenazem de bu salondan kaldırılacak.

Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak

"OZAN GÜVEN'İN YEDEĞİ YOK"

Fenomen dizi 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, "Dostluğumuz 30 yılı aştı. Her saniye görüşmesek de görüştüğümüz zaman kaldığımız yerden devam edebildiğimiz bir arkadaşlık bizimki. Ozan’ın tiyatro sahnesinde yaptıkları ve yapacakları bizim için de çok heyecan verici bir durum. Çünkü nereden baksanız bu hayatta her şeyin bir yedeği vardır ama Ozan Güven’in yedeği yoktur" ifadelerini kullandı.

Ozan Güven: Cenazem bu salondan kaldırılacak