CaddeMavi'nin Çeşme'de deniz keyfi! Gamze Erçel kızını duşun üstünden izledi

Mavi'nin Çeşme'de deniz keyfi! Gamze Erçel kızını duşun üstünden izledi

18.07.2024 - 07:18 | Son Güncellenme:

Bir dönem oyunculuk yapmış olan ve şimdilerde sosyal medya fenomeni olarak yoluna devam eden Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, kızı ve eşi Caner Yıldırım ile birlikte Çeşme'de görüntülendi. Ünlü ismin kızı Mavi'nin denizde keyifli anları objektiflere yansıdı.

Mavinin Çeşmede deniz keyfi Gamze Erçel kızını duşun üstünden izledi

Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, 2019'da Caner Yıldırım ile dünyaevine girmiş, aynı yıl aralık ayında anne olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada paylaştığı iş birlikleri ile adından söz ettiren Gamze Erçel'in kızı Mavi'ye kanser teşhisi konulmuştu.

"İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

31 yaşındaki genç anne Gamze Erçel, yaşadıkları zorlu süreci ve kızı Aylin Mavi'nin sağlık durumunu yaptığı şu sözlerle duyurmuştu:

Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz.. İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi'de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şuana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı... Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler.

HASTALIĞI YENDİ

Geçtiğimiz ocak ayında Aylin Mavi'den sevindiren haber gelmişti. Anne Gamze Erçel, sosyal medya hesabından kızının hastalığı yendiğini şu sözlerle duyurmuştu:

Şükürler olsun ki Mavi'nin durumu gayet iyi. O iyi olunca, bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim.

MAVİ'NİN DENİZ KEYFİ

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, önceki gün Çeşme'de popüler bir plajda görüntülendi. Eşi Caner Yıldırım ve kızı Mavi ile yaz sezonunu Çeşmede geçiren Erçel, denize girmeden gün boyu gölgede şezlongunda uzandı.

Mavinin Çeşmede deniz keyfi Gamze Erçel kızını duşun üstünden izledi

Kızı Mavi ile eşi Yıldırım, denizin keyfini çıkararak baba kız eğlendi. Deniz sonrası duşa giren Yıldırım ile kızına Erçel, duşun üzerindeki duvara oturarak izledi. 

Haberin Devamı

Mavinin Çeşmede deniz keyfi Gamze Erçel kızını duşun üstünden izledi