CaddeLimonata filmi kaç yılında çekildi? Limonata konusu ve oyuncuları

Limonata filmi kaç yılında çekildi? Limonata konusu ve oyuncuları

04.04.2021 - 19:35 | Son Güncellenme:

Limonata filmi oyuncuları merakla araştırılıyor. Sevilen yerli filmin ne zaman çekildiği ise arananlar arasında. Sinema filmi televizyon ekranlarında da izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Film 2014 yılında çekildi ve 2015 yılında da vizyona girdi. İşte, Limonata filmi oyuncu kadrosu...

Limonata filmi kaç yılında çekildi Limonata konusu ve oyuncuları

Yerli filmin yönetmenliğini Ali Atay üstleniyor. Limonata filmi, senaryosunu ise Atay, Ertan Saban ile birlikte kaleme aldı. filmin başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban yer alıyor. Limonata filmi konusuna dair detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

LİMONATA FİLMİ KONUSU

Makedonya'da yaşayan Suat eski bir tır şoförüdür ve ölümcül bir hastalık nedeniyle yatağa düşer. Oğlu Sakip'i yanına çağırır ve ölmeden önceki tek arzusunu açıklar. Suat seneler önce İstanbul'da imam nikâhı kıyarak bir kadınla evlenmiştir ve bu evlilikten bir çocuğu olmuştur. Ancak Suat bebekken terk ettiği bu çocuğu hiç görememiştir. Ölmeden önce tek dileği Selim adındaki ikinci çocuğunu bulup ondan helallik istemektir. Buna göre oğlu Sakip'ten İstanbul'a gidip kardeşini bulmasını ister. Sakip babasının emektar arabasına atlayıp elinde yalnızca kardeşinin adı ve eski bir adresle İstanbul yollarına düşer.

LİMONATA OYUNCULARI

Filmin dikkat çeken oyuncu kadrosunda başarılı oyuncular yer alıyor. İşte o isimler:

Haberin Devamı

Serkan Keskin Selim

Ertan Saban Sakip

Funda Eryiğit Nihal

Luran Ahmeti Fuat

Zekir Sipahi Suat

Selahattin Bilal

Ciguli

Bedia Begovska

Ömer Lekesiz