CaddeKuşum Aydın: Param ve mülküm var! Olmayanlar ağlasın

Kuşum Aydın: Param ve mülküm var! Olmayanlar ağlasın

17.08.2024 - 14:45 | Son Güncellenme:

Kamuoyunda 'Kuşum Aydın' olarak tanınan, estetik operasyonlar ve değişimiyle magazin gündemine gelen şarkıcı ve sunucu Muharrem Aydın Uğurlular, geçtiğimiz aylarda basına yansıyan "Param bitti" açıklamasına açıklık getirdi.

Kuşum Aydın: Param ve mülküm var Olmayanlar ağlasın

Kuşum Aydın, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Hakkında çıkan 'Param bitti' haberleri hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"KUŞUM AYDIN BİR TANE, KOLAY BİTMEZ"

Hiçbir zaman öyle açıklama yapmadım. Millet dedikodu yaptı, öyle olsun istiyorlar. Kuşum Aydın bir tane, kolay bitmez. İşlerim yolunda. Param ve mülküm var. Olmayanlar ağlasın.

Kuşum Aydın: Param ve mülküm var Olmayanlar ağlasın

"DAKİKA BAŞI ESTETİK YAPTIRMIYORUM"

Göz kapağı ameliyatı olan Kuşum Aydın, "Sağlığım için yaptırdım. Gayet memnunum. Dakika başı estetik yaptırmıyorum" dedi.

"UMURLARINDA DEĞİLİZ"

Müzik çalışmalarından bahseden ünlü isim, "Tek tek yapıyoruz. Tutarsa yırttık. Bir sürü şey deniyoruz. İnsanlar geçim ve araba derdine düştüler. Gençler evim ve arabam olsun diye bakıyor. Biz şu an umurlarında değiliz" ifadelerini kullandı.

Kuşum Aydın: Param ve mülküm var Olmayanlar ağlasın

"YOLDA GÖRSE SELAM VERMEZ"

58 yaşındaki şarkıcı, "Program yaptığınız dönem birçok ünlü çıkmak için sizi arıyordu. Şimdi aramayanları vefasızlıkla suçlar mısınız?" sorusuna, "Hayatın cilvesi. Popülerken aranırsın, gündemde değilken aranmazsın. Çok kişi bilirim sabah 06.00'da programa çıkmak için çantası hazır, şimdi yolda görse selam vermez. Hepsini biliyordum. Hazırlık ve antremanlıydım. Ola ki tekrar patlar ve kapıma gelirlerse onlara güzel bir sürprizim olur" cevabını verdi.

Kuşum Aydın: Param ve mülküm var Olmayanlar ağlasın

Yazarlar