Cadde'Kesişme; İyi ki Varsın Eren''in İstanbul galası yapıldı

'Kesişme; İyi ki Varsın Eren''in İstanbul galası yapıldı

06.01.2022 - 15:15 | Son Güncellenme:

Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin İstanbul galası, dün akşam Beyoğlu Atlas Sineması’nda gerçekleşti.

Kesişme; İyi ki Varsın Erenin İstanbul galası yapıldı

Vizyona girdiği ilk 1.5 günde 190 bin 387 kişiye ulaşarak pandemi dönemindeki en büyük gişeyi yapan Türk filmi olan 'Kesişme, İyi ki Varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı. Galaya; TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, yapımcı Mustafa Uslu, yönetmen Özer Feyzioğlu, başrol oyuncuları İsmail Hacıoğlu (Ferhat Gedik), Rahman Beşel (Eren Bülbül), Mutlunur Lafçı (Ayşe Bülbül), Emir Çiçek (Hasan Bülbül), senaristler Mert Dikmen ve Alper Uyar katıldı. Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in eşi Cemile Gedik, çocukları Perizat Kayra Gedik, Alp Koray Gedik, şehit Eren Bülbül’ün kardeşleri Arif Bülbül, Figen Bülbül ve Olcay Erdoğan Bülbül de galada yer aldı.

Haberin Devamı

"ONLARIN HİKAYESİ ASLINDA BİR CESARET HİKAYESİ"
Film öncesi basın mensuplarına açıklama yapa TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, "Şehitlerimizin yolları vatanını milletini seven tüm vatandaşlarımızın kalbiyle, gönlüyle kesişti. Onların hikayesi aslında bir cesaret ve feraset hikayesiydi. Biz de TRT olarak bu cesaret hikayesinin, bu feraset hikayesinin sadece Maçka’da sınırlı kalmasını istemedik. Şehitlerimizi dünyanın kalp hafızasına mühürlemeyi arzu ettik ve bu yolculuğun başlangıcını da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, yani milletin evinde Sayın Cumhurbaşkanımızla, aziz şehitlerimizin aileleriyle, gençlerle, sanatçılarla gerçekleştirdik. Biz bu projeyi Eren kardeşimize, Ferhat astsubayımıza, şehitlerimizin tümüne baki bir borç olarak biliyoruz. Bu sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kesişme; İyi ki Varsın Erenin İstanbul galası yapıldı

Haberin Devamı

AZERBAYCAN'DA VİZYONA GİRDİ
Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022 tarihinde tüm Türkiye’de 800 sinema salonu ile Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Norveç ve Danimarka'da vizyoanm giren, film 5 Ocak'ta Belçika’da, 6 Ocak'ta Azerbaycan’da sinemaseverlerle buluştu.

Yazarlar