CaddeKendisinden 22 yaş büyük aşkından ayrılmıştı! Daren Gerede'nin annesi Bennu Gerede'ye nedeni soruldu

Kendisinden 22 yaş büyük aşkından ayrılmıştı! Daren Gerede'nin annesi Bennu Gerede'ye nedeni soruldu

26.08.2024 - 11:08 | Son Güncellenme:

Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde ilişkisini noktaladı. Gerede ve Öztürk'ün ayrılık nedeni Bennu Gerede'ye soruldu.

Kendisinden 22 yaş büyük aşkından ayrılmıştı Daren Geredenin annesi Bennu Geredeye nedeni soruldu

Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, aradığı mutluluğu iki sene önce fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu.

Haberin Devamı

ANNEDEN ONAY ÇIKMIŞTI

Birlikteliğe onay verdiğini ifade eden Gerede, "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları o kadar bana ümit ve ışık veriyor ki! Sizi çok seviyorum ve seni de inanılmaz seviyorum Bilge'ciğim. Çok ve çok..." yorumunu yapmıştı.

 

AYRILDILAR

Her fırsatta mutlu olduklarını belirten ve sosyal medyadan aşk dolu fotoğraflarını yayınlayan çiftten, 3. yıllarında kötü haber geldi. Bilge Öztürk sosyal medyasında genç aşkıyla olan pozlarını da kaldırdı.

NEDENİ ANNESİNE SORULDU

Tatil için Türkiye’ye gelen Bennu Gerede'ye oğlu Daren Gerede ile kendisinden 22 yaş büyük sevgilisi Bilge Öztürk’ün ilişkilerini sonlandırma nedeni soruldu. Bennu Gerede ise “Onu kendilerine sormak lazım” diyerek konu hakkında yorum yapmamayı tercih etti.

Haberin Devamı

Yazarlar