Cadde'Instagram'a atacağım fotoğraflar birikti! dedi! Melisa Döngel: İkişer ikişer paylaşacağım

'Instagram'a atacağım fotoğraflar birikti! dedi! Melisa Döngel: İkişer ikişer paylaşacağım

07.08.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, geçtiğimiz gün annesi ve kız kardeşi ile AVM'de objektiflere yansıdı. Ünlü isim 'aşk' ve 'evlilik' sorularına yanıt verdi.

Instagrama atacağım fotoğraflar birikti dedi Melisa Döngel: İkişer ikişer paylaşacağım

Melisa Döngel, geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Annesi ve kız kardeşi ile birlikte alışverişe gelen oyuncu, iş ve tatili bir arada yürüttüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Yoğun sezon sonrası bir iki günlük tatil kaçamaklarının kendisine iyi geldiğini belirten Döngel, son günlerin tartışma konusu olan Instagram’ın kapatılması hakkında konuştu.

“INSTAGRAM’A ATACAĞIM FOTOĞRAFLARIM BİRİKTİ”

Bir karar verildiyse bunun üzerine tartışamam ama Instagram’dan geçinen çok insan var. Yani bazıları ekmek teknesinden olmuş oldu. Buna üzülüyorum. Umarım kısa sürede çözülür ve düzen de devam eder. Onun dışında Instagram’a biraz ara vermek bana da iyi geldi. Atacak çok fotoğrafım birikti, açıldığında ikişer ikişer paylaşacağım.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili sordukları soruları da yanıtlayan güzel oyuncu, “Hayatımda kimse yok. Doğru insanı bulduğumda yanımda görürsünüz” dedi.

Instagrama atacağım fotoğraflar birikti dedi Melisa Döngel: İkişer ikişer paylaşacağım

"BENİM İÇİN ZAMANI DEĞİL"

Çocukları çok sevdiğini fakat anne olma fikrine uzak olduğunu söyleyen Melisa Döngel, “Şu an evliliğin de anneliğin de benim için zamanı değil. Henüz 25 yaşındayım, biraz daha büyüyüp olgunlaşmam lazım” dedi.