Cadde İkiz bebek bekleyen Seray Sever'in paylaşımına yorum yağdı!

İkiz bebek bekleyen Seray Sever'in paylaşımına yorum yağdı!

13.04.2022 - 19:50 | Son Güncellenme:

2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından karnı burnunda bir videosunu yayınladı. Sever'in paylaşımına, adeta beğeni ve yorum yağdı.

İkiz bebek bekleyen Seray Severin paylaşımına yorum yağdı

Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan Seray Sever, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. Bir süredir Bodrum'da yaşayan ünlü sunucu, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

"Çok uzun zamandır anne olmak için emek verdim. Çok heyecanlıyız" ifadelerini kullanan Seray Sever, hayatının en güzel günlerini yaşarken babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Oyuncunun Bodrum'da yaşayan babası Tamer Sever (74), 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Yaşadıklarının ardından zor günler geçiren Sever, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Ünlü isim, vücudunu saran kırmızı elbisesi ile karnı burnunda çekilen bir videosunu 471 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa sürede 101 bin beğeniye ulaşırken; takipçileri tarafından Sever'e, "Çok güzel bir anne oldunuz, tadını çıkarın", "Hamilelik bu kadar mı yakışır bir insana" ve "Maşallah sana ve kızlarına" gibi yorumlar yapıldı.

Haberin Devamı

İkiz bebek bekleyen Seray Severin paylaşımına yorum yağdı