Caddeİki sezon üst üste Survivor'a gitmişti! Özgür Tetik: Adapte olamadım

İki sezon üst üste Survivor'a gitmişti! Özgür Tetik: Adapte olamadım

15.07.2024 - 08:00 | Son Güncellenme:

Survivor'un başarılı yarışmacılarından biri olan Özgür Tetik, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Üst üste iki sezon boyuncu Dominik'e giderek aylarca yarışan isim, Türkiye'ye döndükten sonra hissettiklerini açıkladı.

İki sezon üst üste Survivora gitmişti Özgür Tetik: Adapte olamadım

Survivor All Star'da ilk finalist Batuhan Karacakaya, ikinci finalist Nefise Karatay, üçüncü finalist Ogeday Girişken, dördüncü finalist Seda Ocak olmuştu.

Haberin Devamı

Yarışmanın bu seneki şampiyonu daha önce kupayı kaldıran Ogeday Girişken olmuştu.

"İNANILMAZ BİR DUYGU"

Ogeday, "Çok mutluyum. Nefise bir şampiyon, onunla oynadığım için onur duydum. İnanılmaz bir yarışmacı, onunla oynamak hiç kolay değil. Bu sene de 2 kere kırılmıştım. 2 kere kırılmam da Acun abi benimle konuştu ve sağ olsun iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki beni yarışmaya döndürmüş. Ona çok teşekkür ediyorum. Bütün beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle zor bir senede, ilk performans senesinde şampiyon oldum. İnanılmaz bir duygu." demişti.

SEDA'YA ELENMİŞTİ

Tuğba Tetik ile evli olan Özgür Tetik, Survivor All Star'a çıktığı 8'inci düellosunda veda etmişti. Seda'ya yenilen Özgür Tetik 5-2'lik skorla elenmişti.

Haberin Devamı

"UYUM SAĞLAMAK ZOR OLDU"

Survivor yarışmacısı Özgür Tetik, önceki gün AVM’de görüntülendi. Alışverişe gelen ünlü isim, mağazaların yeni sezon ürünlerini inceledikten sonra muhabirlerimize poz verdi.

Normal yaşama hala tam olarak adapte olmadığını söyleyen Tetik, “İki sezon üst üste Survivor'a gidince, buralara uyum sağlamak biraz zor oldu. Kendimce güzel bir sezon geçirdim, şimdi ailemleyim. Normal yaşama alışmaya çalışıyorum” dedi.

İki sezon üst üste Survivora gitmişti Özgür Tetik: Adapte olamadım