30.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:
SERCAN KISMET
Tarihi İspanyol lezzetleri
Eğlencesi, sanat etkinlikleri, konuklarını tarih yolculuğunda hissettiren otantik atmosferi ile Ruins Bodrum, Akdeniz ve İspanyol tapas lezzetleriyle adından söz ettiriyor. İspanya’nın eski ve yeni gelenekleri birleştirerek oluşturduğu karma lezzetlerinden ilham alan otel, meze ve kanepe olarak adlandırılan, günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketilebilen ve sınırsız çeşitte, sıcak veya soğuk olarak servis edilen tapas menüsüyle dikkat çekiyor.
Batı ve Doğu mutfağı
Tarihi ve doğal yapısını koruyan Alaçatı’nın ayrıcalıklı dokusuna mükemmel uyum sağlayan Alâ Otel’de, 2-25 Ağustos tarihlerinde lezzet şöleni yaşanacak. Hollandalı-Türk şef Aytekin Erdoğan, Batı ve Doğu mutfağını birleştirdiği eşsiz lezzetleriyle yemek severlerin damaklarında unutulmaz tatlar bırakmaya geliyor.
İstanbul’dan sonra Bodrum
Samimiyet Ocakbaşı, İstanbul Bomonti’den sonra Bodrum’a yeni bir soluk getiriyor. Mekanın yaratıcısı Serkan Can ve ekibi, yeni yerlerinde misafirlerine lezzet dolu ve müzikli geceler yaşatıyor. Mekanda, modern ocakbaşı, özel kebap mönüsünün yanı sıra Akdeniz ve Ege mutfağından ilhamla hazırlanan mezeleriyle de lezzet şöleni yaşatıyor.
Kahvaltı deneyimi
Denize sıfır konumu, muhteşem lezzetleri ve sağlıklı detoks içecekleriyle misafirlerini ağırlayan Yalinn Hotel, benzersiz bir kahvaltı deneyimi sunuyor. 14 çeşit Bodrum ve Ege’ye özel doğal hazırlanmış serpme kahvaltısı yanında, köy zeytinyağı ve köy yumurtasıyla sunulan sıcak omletleri ve özel bitki çaylarıyla misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.
Galataport’a yeni bir soluk
Kitten Delicatessen&Bistro, Galataport İstanbul’da hizmete başladı. Damla Güreralp ve Burak Bağtaş’ın imzasını taşıyan mekanda Şef Bülent Tufan ve ekibi, şarküteri ürünleri, ekşi mayalı lezzetler, pizza ve salataların yanı sıra brownie, san sebastian, tiramisu ve New York lotus cheesecake sunuyor.