CaddeGeorge Clooney'den Quentin Tarantino'ya sert sözler!

George Clooney'den Quentin Tarantino'ya sert sözler!

14.08.2024 - 12:48 | Son Güncellenme:

ABD'li oyuncu George Clooney, yönetmen ve oyuncu Quentin Tarantino'nun kendisi hakkında söylediği "Clooney bir film yıldızı değil" sözlerine yanıt verdi. Yönetmen hakkında sert ifadeler kullanan aktör, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

George Clooneyden Quentin Tarantinoya sert sözler

Oscar ödüllü oyuncu George Clooney, GQ'ya verdiği röportajda 'From Dusk Till Dawn' (Günbatımından Şafağa) filminde beraber yer aldığı ünlü yönetmen ve oyuncu Quentin Tarantino (61) hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Clooney, "Quentin son zamanlarda benim hakkımda bazı şeyler söyledi, bu yüzden ondan biraz rahatsızım" diyerek; meslektaşı hakkında sert ifadeler kullandı.

George Clooneyden Quentin Tarantinoya sert sözler

"FİLM YILDIZI OLMADIĞIMI SÖYLEDİ"

"Quentin yakın zamanda film yıldızlarının isimlerini saydığı bir röportaj yaptı" diyerek durumu açıklayan aktör; şöyle devam etti:

Brad Pitt'ten ve başka bir oyuncudan daha bahsediyordu. O sırada röportajı yapan kişi, 'Peki ya George Clooney?' diye sordu. Quentin, 'George bir film yıldızı değil' dedi! Sonra da röportajı yapan kişiye, 'George'un milenyumdan beri rol aldığı filmlerden sadece bir tanesini söyleyebilir misin?' diye sordu.

George Clooneyden Quentin Tarantinoya sert sözler

"ONUN HAKKINDA KÖTÜ KONUŞMAKTAN KORKMUYORUM"

Bu ifadeler karşısında sinirlenen 63 yaşındaki Hollywood yıldızı, "Bunu duyunca, 'Milenyumdan beri mi? Bu neredeyse benim tüm kariyerim' diye düşündüm. O yüzden şimdi ona s... git diyorum! Onun hakkında kötü konuşmaktan korkmuyorum, o da benim hakkımda kötü konuşuyor" ifadelerini kullandı.

George Clooneyden Quentin Tarantinoya sert sözler

40 yıldır oyunculuk yapan ünlü isim, "Yine de harika yönetmenlerle çalışabildiğimiz için gerçekten şanslıyız. Yönetmen ve senaryo sizi hayatta tutan şeydir. Ve bunu gerçekten kötü filmler yaptıktan sonra öğrendim. Kötü bir senaryodan iyi bir film çıkaramazsınız ama iyi bir senaryodan kötü bir film çıkarabilirsiniz" dedi.