CaddeGamze Özçelik'ten Reshad Strik'e övgüler: Eşini yalnız bırakmayan kocam

Gamze Özçelik'ten Reshad Strik'e övgüler: Eşini yalnız bırakmayan kocam

09.09.2024 - 13:18 | Son Güncellenme:

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, geçtiğimiz aylarda sürpriz şekilde Reshad Strik ile dünyaevine girmişti. Evlilikleriyle magazin gündemine oturan ikiliden Özçelik, Strik'e olan minnettarlığını sosyal medya hesabından övgü dolu sözlerle dile getirdi.

Gamze Özçelikten Reshad Strike övgüler: Eşini yalnız bırakmayan kocam

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Zeynep Komiser' karakteriyle hafızalarda yer eden Gamze Özçelik, oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti.

Haberin Devamı

2017 yılında Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran Özçelik, uzun süredir dünya çapında yardım çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Meslektaşı Uğur Pektaş'la 2008-2011 yılları arasında evli kalan Gamze Özçelik, geçtiğimiz aylarda ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. 41 yaşındaki eski oyuncu, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünyaevine girmişti.

YARDIM GÖTÜRMÜŞLERDİ

Düğünden sonra balayı yerine Tanzanya'da ihtiyaç sahiplerine yardım götüren çift, Kurban Bayramı'nı da orada geçirmiş ve Hz. Hatice Külliyesi'ne fidan dikmişti.

Gamze Özçelikten Reshad Strike övgüler: Eşini yalnız bırakmayan kocam

"TEŞEKKÜR EDERİM"

Sık sık sosyal medya hesabından eşine övgüler yağdıran Gamze Özçelik'ten yeni bir paylaşım geldi. Özçelik, son paylaşımına şu notu ekledi:

Her seferinde tatile gitmek yerine zorlu hayır yolculuklarında sınırı zorlamayı tercih eden eşini yalnız bırakmayan kocam… Thank u for being the best! Thank u for being my lifa! (En iyisi olduğun için teşekkür ederim! Hayatım olduğun için teşekkür ederim!)

Gamze Özçelikten Reshad Strike övgüler: Eşini yalnız bırakmayan kocam

Yazarlar