CaddeBertuğ Özgür Yıldırım ile Ala Tokel ayrıldı! 'Buradan da engellendin koçum'

Bertuğ Özgür Yıldırım ile Ala Tokel ayrıldı! 'Buradan da engellendin koçum'

30.08.2024 - 16:05 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım ile kendisinden yedi yaş büyük sosyal medya fenomeni Ala Tokel, geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlamıştı. Her fırsatta çok mutlu olduklarını dile getiren ve "Umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur" diyen Tokel, sevgilisinden ayrıldı. Fenomen ismin ayrılığın ardından yaptığı manidar paylaşım, magazin gündemine oturdu.

Bertuğ Özgür Yıldırım ile Ala Tokel ayrıldı Buradan da engellendin koçum

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Özgür Yıldırım (22) ile Ala Tokel (29), geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin parmağındaki yüzükler dikkat çekmiş, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlandıkları yorumları yapılmıştı.

Haberin Devamı

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın hayatını konu alan 'Arda Turan Yüzleşme' adlı belgeselin galasına katılan sosyal medya fenomeni, 'yüzük' sorusunu cevaplamıştı.

Bertuğ Özgür Yıldırım ile Ala Tokel ayrıldı Buradan da engellendin koçum

"YURT DIŞINA GİDERSE BEN DE YANINDA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

İlişkisinin tam gaz devam ettiğini dile getiren Tokel, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu aileler arasında yapılmış bir şey değil. Biz aramızda sevgimizin simgesi olarak yüzük taktık. Doğru zamanda umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur. İnşallah. Şu an her şey harika gidiyor. Yurt dışında hangi takıma giderse ben de yanında gitmeyi düşünüyorum.

Sevgilisiyle arasında yedi yaş olan 30 yaşındaki fenomen, "Sürekli kendinden küçük erkeklerle sevgili oluyor" eleştirisine ise "Ben mutluyum, o mutlu. Yaşa dair hiçbir sorun yaşamıyoruz. Fark etmiyoruz bile. Siz burada yazmadıkça aklımıza dahi gelmiyor. Çünkü hissettiklerimiz ve kafamız bir. Başka bir şey düşünmüyoruz. Çok mutluyuz. Ve umarım sonsuza dek sürer. Başka sorusu olan?" şeklinde yanıt vermişti.

Haberin Devamı

Bertuğ Özgür Yıldırım ile Ala Tokel ayrıldı Buradan da engellendin koçum

MUTLULUKLARI KISA SÜRDÜ

Ancak bu açıklamalara rağmen Bertuğ Özgür Yıldırım ile Ala Tokel'in birlikteliği uzun sürmedi.

Bertuğ Özgür Yıldırım ile Ala Tokel ayrıldı Buradan da engellendin koçum

Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan ikiliden Ala Tokel, 601 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından imalı bir kare paylaşarak; "Buradan da engellendin koçum" diye yazdı.

Yazarlar