Cadde Altı evlilik yapan Seda Sayan kaç yıl evli kaldı?

Altı evlilik yapan Seda Sayan kaç yıl evli kaldı?

17.03.2022 - 11:16 | Son Güncellenme:

Seda Sayan, sunucusu olduğu 'Sabahın Sultanı' programında solistlik yapan Çağlar Ökten'in evlilik teklifine 'Evet' dedi. Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen ile yurt dışında, konsoloslukta nikah masasına oturacağını duyuran 59 yaşındaki sanatçının, "Çocuğumun (Oğulcan Engin) babası hariç kalan evliliklerimi saymıyorum" sözleri de yeniden gündeme geldi.

Altı evlilik yapan Seda Sayan kaç yıl evli kaldı

Eski futbolcu Sinan Engin ile Seda Sayan, 1990'da nikah masasına oturmuş, aynı yıl Oğulcan adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti. Ünlü çift, 1995'te boşanmıştı. Program partneri Çağlar Ökten ile mayıs ayında dünyaevine girmeye hazırlanan şarkıcı, yedinci evliliği öncesi yaptığı açıklamalarla dikkat çekerken, eski ilişkileri de merak konusu odu.

Haberin Devamı

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, "Altı Evlilik Yaptı, Kaç Yıl Evli Kaldı?" başlıklı yazısı ile bu konuyu köşesine taşıdı.

Ali Eyüboğlu'nun yazısı şöyle:
"Seda Sayan, müzisyen Çağlar Ökten’in evlilik teklifine, 'İnşallah sonsuza kadar evet' dedi, hem de kendi canlı yayınında. 'Sevgilinizin GBT’sine bakın' diye kadınları uyaran ve kendisinin de aynısını yapacağını söyleyen Çağlar Ökten için bu kuralından vazgeçti.

Şarkıcı bunun nedenini şöyle açıkladı:
'Çağlar’ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta. Temmuzda düşünüyorduk, ama öne aldık. Mayısta nikah masasındayız.'

Altı evlilik yapan Seda Sayan kaç yıl evli kaldı

Seda Sayan’ın acelesi ne? Temmuzda düşündükleri nikahı mayıs ayına çekmesinin sebebi ne? Bilmiyorum, ama Seda Sayan’ın yaptığı şu açıklamadan yeni aşkı karşısında yelkenleri suya indirdiği kesin:
'Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım, ama Çağlar’la yapmama gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar, kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış, kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer, erimin peşinden giderim.'

Haberin Devamı

Şarkıcı, geçenlerdeki bir söyleşisinde, 'Çocuğumun babası (Sinan Engin) hariç kalan evliliklerimi saymıyorum' dedi.
Neden mi?
Çünkü diğer evlilikleri uzun ömürlü değildi. Şarkıcının Rıdvan Kılıç, Soner Yapcacık, Tuncay Kıratlı ve Gökhan Şükür’le evlilikleri bir yılda bitti. Onur Şan’la iki yıl evli kalan şarkıcının sadece Sinan Engin’le evliliği beş yıl sürdü."

Altı evlilik yapan Seda Sayan kaç yıl evli kaldı

"YAŞ FARKI ÖNEMLİ DEĞİL"
Geçtiğimiz günlerde '2. Sayfa' canlı yayınına telefonla bağlanan Seda Sayan, sevgilisiyle arasındaki 25 yaş farkı sorulunca, "Yaş farkına takılanlara söylüyorum; biz takılmıyoruz onlar da takılmasın. Sevginin, aşkın yaşı olmaz. Akıl yaşta değil baştadır. Benim karşımda saygı duyduğum bir erkek var. Başkalarının 70 sevgilisi vardır konuşulmaz, sen gidersin altı evlilik yaparsın konuşulur. Bunlar bizim umurumuzda değil" cevabını vermişti.

Evlilik teklifinin nasıl geldiğini anlatan şarkıcı, "Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Hiç beklemediğim bir anda, yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden 'Sonsuza dek evet' dedim. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti" demişti.