CaddeAlp Akar 16 yaşına bastı! 'Mutlu yıllar canımın içi'

Alp Akar 16 yaşına bastı! 'Mutlu yıllar canımın içi'

28.02.2022 - 11:55 | Son Güncellenme:

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Ali' karakterine hayat veren Alp Akar, dün 16 yaşına bastı. Akar'ın doğum gününü rol arkadaşları Nazlı Bulum, Melis Sezen ve Caner Cindoruk sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Alp Akar 16 yaşına bastı Mutlu yıllar canımın içi

Daha önce 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Bizim Hikaye' gibi dizilerde rol alan oyuncu Alp Akar, dün 16 yaşına bastı. Bir süredir  'Sadakatsiz' dizisinde Asya ve Volkan'ın oğulları 'Ali' karakterine hayat veren ve performansıyla adından söz ettiren Akar'ın doğum gününü; rol arkadaşları Nazlı Bulum, Melis Sezen ve Caner Cindoruk sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. 

Haberin Devamı

"ÜVEY ANNESİNİN GÜLÜ"
Dizide 'Derin'e hayat veren Melis Sezen, genç oyuncuyla çekilen fotoğrafını; "Doğum günün kutlu olsun Alp, üvey annesinin gülü" notuyla paylaştı. 'Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk ise Akar'ın yeni yaşını; "Mutlu yaşlar brom" diyerek kutladı.

'Sadakatsiz' dizisinde' Nil'i canlandıran güzel oyuncu Nazlı Bulum ise Alp Akar'la aynı sahnede yer aldığı kareyi; "Mutlu yıllar canımın içi" notuyla yayınladı.

Alp Akar 16 yaşına bastı Mutlu yıllar canımın içi