Bilgi RehberiBarcelona-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

23.10.2024 - 10:14 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Barcelona, sahasında Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek. Geride kalan 2 haftada 1 maçını kazanan 1 maçından ise mağlup ayrılan iki takımın mücadelesi büyük heyecana sahne olacak. İki takımın da kazanmak için çıkacağı mücadele nefes kesen bir müsabakaya sahne olacak. Peki Barcelona-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Barcelona-Bayern Münih maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta mücadelesinde Katalan ekibi Barcelona sahasında Alman panzeri Bayern Münih'i konuk edecek. Şampiyonlar Ligi'ne 9-2'lik Dinamo Zagreb galibiyeti ile başlayan Bayern Münih ikinci maçında Aston Villa'ya deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup oldu. Barcelona ise ilk hafta maçında Monaco karşısında uzun süre 10 kişi yürüttüğü mücadeleden 2-1 mağlup ayrılırken ikinci maçında Young Boys karşısında 5-0'lık skorla galip ayrıldı. Peki Barcelona-Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BARCELONA-BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Barcelona-Bayern Münih maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Estadio Olímpico Lluís Companys Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Mücadele tabii spor ekranından yayınlanacak.

SON OLARAK GEÇTİĞİMİZ YIL AYNI GRUPTA MÜCADELE ETTİLER!

Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz yıl C grubunda eşleşene iki takım arasındaki iki mücadeleyi de Bayern Münih kazandı. Bayern Münih sahasında çıktığı mücadeleyi 2-0, deplasmanda çıktığı mücadeleyi ise 3-0 kazanmasını bilmişti.

BARCELONA LA LİGA'YA İYİ BAŞLADI!

Barcelona, La Liga'da bu sezon çıktığı 10 maçın 9'unu kazanırken sadece 1 maçtan mağlup ayrıldı.