12.04.2023 - 10:15 | Son Güncellenme:
DHA
Salim SARIKOÇ/TRABZON,(DHA)-TRABZON’da düştüğü derede mahsur kalan karaca, Sürmene Arama Kurtarma (SÜR-AK) ekibince kurtarılıp, doğaya bırakıldı.
Araklı ilçesi Kaşıkçı mevkisinde, Karadere Deresi'ne düşen karaca yaralanarak, mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ve arama kurtarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye ulaşan Sürmene Arama Kurtarma (SÜR-AK) ekibi, dereye inerek karacaya ulaştı. Çeverdekilerin de yardımıyla dere yatağından çıkarılan karaca, görevlilere teslim edildi. Tedavisi sonrası karaca, doğaya bırakılırken, kurtarma anları da cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
FOTOĞRAFLI
Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.