ManisaManisa Valisi Enver Ünlü dualarla uğurlandı

Manisa Valisi Enver Ünlü dualarla uğurlandı

25.09.2024 - 10:27 | Son Güncellenme:

Manisa Valisi Enver Ünlü dualarla uğurlandı

Manisa Valisi Enver Ünlü dualarla uğurlandı

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, (DHA)-MANİSA Valisi olarak görev yaparken, 19 Eylül'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Enver Ünlü, dualarla uğurlandı.

Haberin Devamı

19 Ağustos 2023 tarihinden itibaren 13 ay boyunca Manisa Valisi olarak görev yaparken, 19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Enver Ünlü, Manisa'ya veda etti. Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü'yü Manisa vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları uğurladı. Uğurlama merasiminde CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalpler ve yönetim kurulu üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Demirci Belediye Başkanı Erhan Kara ve Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu da katıldı. Edilen duanın ardından Vali Ünlü ve eşi kentten ayrıldı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN, VALİ ENVER ÜNLÜ'YE VEDA MEKTUBU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de merkeze çekilen Manisa Valisi Enver Ünlü'ye partisinin Manisa İl Başkanı İlksen Özalper aracılığıyla bir veda mektubu iletti. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki programı nedeniyle, Vali Ünlü için Manisa'da düzenlenen veda programına katılamayan Özel, İl Başkanı aracılığıyla ilettiği veda mektubunda, Ünlü'ye görev süresi boyunca Manisa'ya tarafsız bir vali olarak hizmet ettiği için teşekkürlerini iletip, bundan sonraki görevinde başarı diledi.(DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI

Yazarlar