İstanbulGalatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kadınlar derbisinde kazanan çıkmadı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kadınlar derbisinde kazanan çıkmadı

09.03.2025 - 16:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kadınlar derbisinde kazanan çıkmadı

Galatasaray Kadın Futbol Takımı - Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı: 1-1

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)- GALATASARAY Kadın Futbol Takımı, Kadın Futbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasındaki derbi maçta sahasında konuk ettiği Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Kadın Futbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kazananın çıkmadığı derbi 1-1 eşitlikle sona erdi. Sarı-kırmızılı ekibin golünü 71'inci dakikada Maria Usme Pineda kaydederken, sarı-lacivertlilerin golünü ise 63'üncü dakikada Marta Cox attı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 49 puan ile liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise 37 puanla 6'ncı sırada yer alıyor.

KEŞFETYENİ
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı

Cadde | 09.03.2025 - 13:30

Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.