SerikSerik Spor'da Geylani istifa etti

Serik Spor'da Geylani istifa etti

11.03.2025 - 10:48 | Son Güncellenme:

Serik Spor'da Geylani istifa etti

Serik Sporda Geylani istifa etti

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- 2. LİG Kırmızı Grup'ta mücadele eden Antalya Belek Üniversitesi Serik Spor'un teknik direktörü Aziz Gökhan Geylani istifa ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Geçen hafta kendi sahasında ve bu hafta Karaman deplasmanında alınan beraberlikler sonrası kulübün sosyal medya hesabından açıklama yapan teknik direktör Aziz Gökhan Geylani, istifa ettiğini duyurdu. Aziz Gökhan Geylani, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün itibarıyla Serik Spor ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Görev süremiz boyunca ekibimle birlikte büyük bir özveri ve adanmışlık duygusu ile çalışmanın verdiği gururu taşıyorum. Bir üst lige çıkma parolasıyla yola çıktık ve hedefe ulaşacağımıza dair inancım tam ancak geldiğimiz noktada bir kan değişikliğinin takım adına yararlı olacağı kanaatindeyim. Bu güzel deneyimi paylaştığımız sevgili dostum Barış Güçlü'ye, Başkanımız Cenk Doğan'a, yöneticilerimize, futbolcu kardeşlerime, kulüp personelimize, Serik Spor taraftarına ve son olarak her zaman desteğini hissettiren sevgili Ramazan Karabulut'a teşekkür ederim. Serik Spor'un her zaman kalbimde özel bir yeri olacağını bilmenizi isterim." (DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Günlerdir paylaşım yapmıyordu! Kötü haberi duyurdu
Günlerdir paylaşım yapmıyordu! Kötü haberi duyurdu

Cadde | 30.03.2025 - 11:37

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, günlerdir neden paylaşım yapmadığını açıklayarak takipçilerine kötü haberi verdi.