KozanVali Köşger Anavarza Antik Kent'te incelemelerde bulundu

Vali Köşger Anavarza Antik Kent'te incelemelerde bulundu

22.05.2024 - 18:52 | Son Güncellenme:

Vali Köşger Anavarza Antik Kent'te incelemelerde bulundu

Vali Köşger Anavarza Antik Kentte incelemelerde bulundu

Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- ADANA Valisi Yavuz Selim Köşger Anavarza Antik Kent'te incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kozan'a gerçekleştirdiği ziyarette Anavarza Antik Kent'te bir dizi incelemelerde bulundu. Tarihi sit alanını gezen Vali Köşger, yetkililerden bölge hakkında detaylı bir brifing aldı. İncelemelerinin ardından Çukurköprü Mahallesi'nde bulunan Sehlikoğlu çiftliğine geçti. Çiftlikte, tarihten günümüze kadar gelen belge ve fotoğrafları inceleyen Vali Köşger, döneme ait malzemeleri yakından inceledi.

Vali Köşger, Sehlikoğlu çiftliğindeki ziyaretinin ardından Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Vali Köşger ve Başkan Atlı, Kozan'ın gelişimi ve geleceği üzerine bir süre sohbet etti. Belediye ziyaretinden sonra Arıkan Konağı'nda birlikte yemek programı ile devam etti.

Haberin Devamı

Ziyaretin son kısmında Kozan Kalesi'ne geçen Vali Köşger ve Başkan Atlı, burada çay içerek Kozan'ın eşsiz manzarasını izlediler.

Ziyarete, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık ve protokol üyeleri eşlik etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Yazarlar