Geri Dön

Soslu tavuk göğsü tarifi

Mayonezle hazırlanan bu tarif sayesinde tavuk göğüsleri yumuşacık ve ağızda dağılan bir dokuya kavuşuyor.

Soslu tavuk göğsü tarifi
  • Fırında
  • 2 Kişilik
  • 30 dk(Hazırlanma Süresi)
  • 40 dk(Pişirme Süresi)

Malzemeler

4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 bardak mayonez
1 bardak parmesan
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı sarımsak tozu

Soslu Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır?

Mayonez, peynir ve baharatları karıştırın.

Karışımı tavuk göğüslerine sürün ve tepsiye dizin.

45 dakika 180-200 derecelik fırında pişirin.

Dilerseniz üzerine barbekü sos döküp servis edebilirsiniz.


Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek YaptıkYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber