Geri Dön

Patlamış mısır tarifi

Hem pratik hem lezzetli, daha az dağınık ile mikrodalgada patlamış mısır!

Patlamış mısır tarifi
  • Ocakta
  • 3 Kişilik
  • 10 dk(Hazırlanma Süresi)
  • 10 dk(Pişirme Süresi)

Malzemeler

1 çay bardağı mısır
1 kaşık sıvıyağ
Tuz

Patlamış Mısır Nasıl Yapılır?

Yağını, tuzunu eklediğimiz mısırları cam kaba koyun.

Üzerini streçle kapatın ve hava alması için 5 ya da 6 tane delik açın.

Mikrodalganızı 800 watta 4 ya da 5 dakika çalıştırın.

Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek YaptıkYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber