Geri Dön

22 Aralık günün menüsü (Pizza partisi)

22 Aralık günün menüsü çılgın tarifleriyle yine sizinle. Bugüne özel birbirinden güzel pizza tarifleriyle tam bir parti havasındayız.22 Aralık günün menüsü hem çocukların hem de yetişkinlerin çok hoşuna gidecek. Pizza partisine hazırsanız hemen 22 Aralık günün menüsü tariflerine geçelim.

22 Aralık günün menüsü (Pizza partisi)

Pizza deyince bile ağzımız sulanıyor. Üstüne bir de biz 22 Aralık günün menüsü ile birbirinden lezzetli tariflerle pizza partisi yapıyoruz. Hem kolay hem eğlenceli, hem lezzetli bir yiyecek olan pizza için çok büyük zahmetler çekmemiz gerekmiyor.

Damak tadınız biraz varsa gayet güzel tarifler çıkaracaksınızdır ortaya. Kendi pizzanızı yapana kadar bizim güzel tariflerimizi deneyebilirsiniz.

Ancak tariflere geçmeden önce pizza yerken neler yapılır birlikte bakalım mı?

Pizza yerken neler yapılır?

*Film izlenir.
*Kutu oyunları oynanabilir.
*Arkadaşlarla sohbet gecesi için iyi bir yiyecektir.
*Maç izlenirken favoriniz olur.
*Sahilde atıştıracak lezzetler arayanlar için güzel bir tercih
*Sevgiliyle romantik bir gece için kolay bir menü olur.

22 Aralık günün menüsü (Pizza partisi)

22 Aralık günün menüsü

Sütlü çorba

Kahvaltılık pratik ekmek pizza

Glutensiz pizza

Tavada pizza tarifi

Ev yapımı pizza tarifi

Pizza ruloları tarifi

Kahvaltılık Simit Pizzası

22 Aralık günün menüsü (Pizza partisi)


Pizza hamuru nasıl yapılır?

Pizza hamuru yapmak pizza yapmanın en önemli ayağıdır. Eğer güzel bir hamuru sahips

22 Aralık günün menüsü (Pizza partisi)

Pizza hamuru için malzemeler

3 su bardağı un
1 su bardağı ılık su
3/4 su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı margarin
1/2 tatlı kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
1/2 yemek kaşığı yaş maya

Pizza hamuru nasıl yapılır?

Geniş bir kabın içinde tüm malzemeleri karıştırın. Hamur kıvamına gelince 40 dakika kadar bekletin. Daha sonra dilediğiniz gibi pizza işlemine geçebilirsiniz.

1 gün boyunca buzdolabında bekleyen hamurla daha ince pizzalar yapabilirsiniz.

Hamuru açarken önce elinizle açmalısınız.

Hamurun içerisinde kalan hava kabarcıklarını oklava ile açarken dağıtmayın. Daha lezzetli olacaktır


Afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil ÇetinkayaSempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber