Çağdaş Ertuna

Çağdaş Ertuna

cagdas.ertuna@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Adrien Brody, Jeremy Strong, Sebastian Stan, Jesse Eisenberg, Denis Villeneuve, Maria Bakalova, Sacha Baron Cohen, Kingsley Ben-Adir, Asa Butterfield, Georgina Chapman, Jennifer Grey, Ben Hardy, Celia Imrie, Stephen Merchant ve Will Sharpe gibi film sektöründen dünyaca ünlü oyuncularla birlikte Londra’da Soho Mews House’dayız. 

Türk yapımcının uluslararası çıkarması
Jesse Eisenberg - Golden Globes Başkanı Helen Hoehne - OGM Pictures Kurucusu Onur Güvenatam

Usta yönetmenler, senaristler de burada.  Bu kadar yaratıcı ismi bir araya getiren Londra Film Festivali kapsamında yapılan Golden Globes özel daveti. 

Haberin Devamı

Uluslararası gazetecilerin oylarıyla seçilen Altın Küreler Ödülleri sadece Hollywood için değil, tüm dünyada önemli. 

Gecenin ev sahibi Golden Globes Başkanı Helen Hoehne ve OGM Pictures Kurucusu Onur Güvenatam. 

Golden Globes daha önce Sharon Stone’a Bodrum’da ödül vererek de Türkiye’ye sıcak baktığını göstermişti. 

Şimdi ise Türkiye’den TV dizileri ve filmler dünyaya hızla yayılırken, Türk yapımları da Türk oyuncular da Latin Amerika’dan Ortadoğu’ya dünyanın farklı kıtalarında, ülkelerinde parlarken, Londra gibi dünyanın sayılı merkezinden birinde, sektörün en önde gelen az sayıda ismiyle birlikte anılmak elbette daha da önemli. 

Bundan sonraki uluslararası işbirlikleri için, yurt dışında yapımlarımızın daha da çok kişiye ulaşması için büyük bir adım. 

Türk yapımcının uluslararası çıkarması
Çağdaş Ertuna-Onur Güvenatam

Onur Güvenatam, gecede yaptığı konuşmada OGM Pictures olarak artık İngilizce içerik de üreteceklerini, güvendikleri ve inandıkları yabancı içeriklere yatırım yapmaya, yurt dışı yeteneklerin projelerini finanse etmeye hazır olduklarını belirtti.  

“Masumlar Apartmanı”ndan “Camdaki Kız”a birçok diziye imza atmış bir Türk yapımcının uluslararası başarılarını da heyecanla bekliyoruz.