Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Ural Hakverdi ve eşi Julianna Hakverdi’nin o dönem katıldığı davette yüzleri bir başka gülüyordu. Çiftin, yaşamlarını Almanya’da sürdüren kızları Deniz ve Yasemin’in İstanbul’a sürpriz gelişi ailede bayram havası estirmişti..

Kızlarına kavuştu

‘İyi ki doğdun anneciğim’

Sitare Kalyoncuoğlu’nun Levent’te sahibi olduğu Party Kids, sadece küçüklerin değil, büyüklerinde buluşma noktası oluyordu. Sitare Kalyoncuoğlu’nun doğum gününün kutlandığı gün ilk tebrik kızı Naz’dan, “İyi ki doğdun anneciğim” cümlesiyle gelmişti.

Kızlarına kavuştu

Sarayda smokinli gece

Haberin Devamı

Çok özel davetlere kapılarını açan Dolmabahçe Sarayı, o dönem yine görkemli bir geceye daha ev sahipliği yapıyordu. Deniz Kuvvetleri eski Komutanı Oramiral Kemal Kayacan ve eşi Feriha Hanım, uzun bir aradan sonra çocuklarıyla katıldıkları davette göz kamaştırmışlardı.

Kızlarına kavuştu

Konuşulan davet

Her fırsatta Kuşadası’nda sahibi olduğu Kısmet Otel’de dostlarını ağırlamaya özen gösteren Hanzade Özbaş için yine gelenek bozulmamıştı. İstanbul’dan gelen dostlarına davet düzenleyen iş insanı, muhteşem manzara eşliğinden çok özel gecenin tadını çıkarmıştı.

Kızlarına kavuştu

Balayına devam

Şebnem ve Celal Çapa çifti, uzun balayını tüm hızıyla yaşıyordu. Eğlence hayatının sevilen çifti, katıldıkları davetlerde de sık sık dostlarından gelen tebrikleri kabul ediyordu.

Kızlarına kavuştu