TeknolojiYouTube daha fazla orijinal içerik için bakın hangi ünlülerle anlaştı?

YouTube daha fazla orijinal içerik için bakın hangi ünlülerle anlaştı?

05.05.2017 - 11:49 | Son Güncellenme:

YouTube, daha fazla orijinal içerik sunma ve daha fazla TV reklamı elde etmek için ünlü TV sunucusu Ellen DeGeneres, komedyen Kevin Hart ve Demi Lovato gibi ünlülerle ile anlaştı.

YouTube daha fazla orijinal içerik için bakın hangi ünlülerle anlaştı

YouTube, New York’ta düzenlenen NewFronts konferansında reklamlarla destekleyeceği yeni orijinal program hamlesini duyurdu. Bununla birlikte YouTube, daha fazla orijinal içerik sunma ve daha fazla TV reklamı elde etmek için ünlü TV sunucusu Ellen DeGeneres, komedyen Kevin Hart, Demi Lovato ve Katy Perry gibi ünlülerle anlaştı.

Haberin Devamı

Hart, YouTube'ta ezgsersiz odaklı "Kevin Hart: What the Fit?" adlı bir program hazırlayacak ve her hafta bir YouTube yıldızıyla bir araya gelecek. Ellen DeGeneres, popüler TV programının sahne arkasında olup biteni YouTube’ta paylaşacak. Katy Perry ve Demi Lovato, YouTube için kulislerinin arka planlarını gösteren programlar; Ryan Seacrest ise YouTube için “Best.Cover.Ever” adlı bir şarkı yarışması hazırlayacak.

Öte yandan YouTube, ücretsiz olarak yayınlayacağı programları abonelik servisi YouTube Red’e dahil etmeyecek. Bu yıl yaklaşık 40 yeni orijinal içeriğin YouTube'ta yer alacağı söyleniyor. YouTube ayrıca, kablo veya uydu abonelikleri gerektirmeyen canlı bir TV hizmeti olan YouTube TV'yi Nisan ayında piyasaya sundu.