Apple True Tone Nedir? İphone Telefonlarda True Tone Özelliği Ne İşe Yarar?

True Tone Nedir? İphone Telefonlarda True Tone Özelliği Ne İşe Yarar?

26.03.2021 - 16:05 | Son Güncellenme:

Günümüzde telefon ve tablet kullanımı oldukça yaygındır. Bu cihazlarda bulunan farklı özellikler bulunuyor. True Tone özelliği bu özellikler arasında yer alıyor. True Tone özelliğinin tam olarak ne olduğu ve ne işe yaradığı merak edilen bir konudur. True Tone nedir? Iphone telefonlarda True Tone özelliği ne işe yarar? İşte, merak edilen tüm detaylar.

True Tone Nedir İphone Telefonlarda True Tone Özelliği Ne İşe Yarar

True tone özelliği Apple marka telefonlarında ve tabletlerinde bulunan bir özelliktir. Bu özellik ortamın ışıklarına göre ekranın uygun bir ışığa dönüştürülmesidir.

Haberin Devamı

True Tone Nedir?

Telefonlarda yaygın olarak kullanılan bazı özellikler bulunuyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu cihazlarda farklı özellikler kullanılıyor. True Tone özelliği herkesin merak ederek araştırdığı bir özelliktir. Bu özellik kişilere, cihazlarını belirlenen ortama uygun şekilde ekran parlaklığının ayarlanmasında yardımcı oluyor. True Tone özelliği cihazın girmiş olduğu ortama göre ekran ışığının ayarlanmasıdır.

Iphone Telefonlarda True Tone Özelliği Ne İşe Yarar?

Telefonlarda bulunan True Tone özelliğinin ne işe yaradığı merak ediliyor. Bu özellikle birlikte, cihazlar kişilerin bulunduğu ortam ışığına göre cihazlarını o ışığa göre ayarlayabilecek.