TeknolojiSnapchat’ten Doğum Günü Jesti

Snapchat’ten Doğum Günü Jesti

24.02.2016 - 17:42 | Son Güncellenme:

Snapchat, Facebook’un izinden gidiyor gibi. Yepyeni özelliğiyle doğum günlerinde kullanmanız için farklı mercekler sunuyor.

Snapchat’ten Doğum Günü Jesti

Snapchat ile doğum günü kutlamaları da eğlenceli hale geldi. Uygulama ayarlarındandan doğum gününüzü girerek bu eğlenceye ortak olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Güncelleme ile iki tip mercek sunuluyor. Biri yalnızca doğum günlerinizde erişebileceğiniz mercek tipi, diğeri ise arkadaşlarınıza doğum günü dileklerinizi iletmeniz üzere hazırlanmış mercek tipi.

Arkadaşlarınızdan birinin doğum günü olduğunda isminin yanında bir doğum günü pastası belirecek ve doğum günü snap’i için iki kere dokunun yazısı görünecek. Böylece gördüğünüz resimdeki gibi bir mercek kullanarak doğum günü kutlamanızı daha renkli hale getirebileceksiniz.

Kendi doğum gününüzde ise farklı doğum günü temalı mercekleri aktif edebileceksiniz. Erkenden bu özelliği test etmek için doğum tarihinizi uygulama içerisinden değiştirip bir göz atabilirsiniz. Ancak Snapchat sizi bu tarihi belli bir sayıdan fazla değiştirmenizin mümkün olmadığı konusunda uyaracaktır.