TeknolojiMicrosoft GigJam’i Herkese Açtı

Microsoft GigJam’i Herkese Açtı

08.06.2016 - 14:46 | Son Güncellenme:

Microsoft bugün iş akışından verimlilik sağlayan GigJam uygulamasının ön izleme sürümünü herkesin kullanıma açtığını duyurdu.

Microsoft GigJam’i Herkese Açtı

Bu program üzerinden diğer bir çalışma arkadaşınız ile iş akışınızı aksatmadan çalışabiliyorsunuz, e-posta gönderebiliyorsunuz yada müşteri ilişkileri yönetimi yazılımından girdi yapabiliyorsunuz. İlk olarak davetiye ile üye olduktan sonra girilebilen programa artık isteyen herkes erişebilecek.

Haberin Devamı
Zaman Kazandıran Bir Uygulama

Bu uygulama ile cihazınızda bulunan dosyayı alabiliyorsunuz ya da Microsot OneDrive, Google Drive, Dropbox ya da Box gibi bulut servislerinizde yer alan dosyalarınıza erişebiliyorsunuz. Buradan başka kiminle beraber çalışacaksanız onu çevrelerinizde ekleyebiliyorsunuz ve diğer kişilerin görmesini ya da paylaşmasını istemeyeceğiniz dosyaları gizleyebiliyorsunuz. Beraber çalışacağınız kişinin de bu uygulamaya sahip olması gerekiyor. Yüzlerce kullanıcı geçen ay başlayan davetli ön izleme sürümünü kullanarak sistemi denedi. Microsoft’un Ambient Computing takımı genel yöneticisi Vijat Mital kendi blogunda paylaştığı yazıda bu uygulamanın bu yılın sonuna doğru Word, Excel, Power Point, OneDrive ve diğer uygulamalar gibi Office 365‘in bir parçası olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

GigJam‘in ana hedefi iş akışını düzenli ve hızlı bir hale getirerek işlerin kolay ve karmaşıklaşmadan bitmesini sağlamak. Uygulamayı görmeden anlaması zor. Ekim ayında demo olarak çıkan uygulama o süreden beri bir çok kişiye hitap etti. Şu anda ise Windows PC, Mac, iPhone ve iPad sürümü bulunuyor. Android versiyonunun ise ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.