Teknoloji iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, Biraz Daha Gecikecek!

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, Biraz Daha Gecikecek!

15.10.2015 - 12:15 | Son Güncellenme:

Duyuruldukları ilk günden bu yana gündemden düşmeyen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ikilisinin Türkiye çıkışları ertelendi. İmza attığı etkinlikte yeni akıllı telefon modellerini gözler önüne seren Apple,...

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, Biraz Daha Gecikecek

Duyuruldukları ilk günden bu yana gündemden düşmeyen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ikilisinin Türkiye çıkışları ertelendi. Detaylar haberimizde... İmza attığı etkinlikte yeni akıllı telefon modellerini gözler önüne seren Apple, 3D Touch, gelişmiş kamera ve ek yetenekler gibi özellikler ile birlikte iPhone 6S'i ve iPhone 6S Plus'ı duyurmuştu. Bunun sonrasında sürekli haber konusu olan ikili, şimdi ise özellikle ülkemizi ilgilendiren bir hususta gündemde. Zira telefonların gecikeceği bilgisi geldi. Özellikle gül rengi ile merak uyandıran yeni iPhone modelleri, normalde 16 Ekim 2015 tarihinde satışa sunulacaktı. Ki bu da ürünlerin yarın itibariyle rafları süsleyeceği anlamına geliyordu.

Haberin Devamı

Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Apple, çıkış tarihini ileri bir güne erteledi. Firmanın internet sitesine baktığımızda iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinin 23 Ekim 2016 tarihinde satışa sunulacağını görüyoruz. Yani 1 haftalık bir erteleme söz konusu. Bahsi geçen gecikmenin tam olarak neden yaşandığı bilinmiyor. Eğer Apple, konu adına bir açıklama yaparsa aktarmış olacağız. Bu arada iPhone 6S'in ülkemizde 3099 TL, iPhone 6S Plus'ın ise 3499 TL karşılığında alıcı bulacağını hatırlatalım.