TeknolojiHERE for Android Public Beta’ya Kaydolun

HERE for Android Public Beta’ya Kaydolun

13.07.2015 - 09:28 | Son Güncellenme:

Nokia'nın elden çıkarmaya çalıştığı HERE Maps, her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. Firma, şimdi de Android için Public Beta programını duyurdu. HERE'a eklenmesi düşünülen yeni özellikleri önceden kullanma imkânı sunan HERE...

HERE for Android Public Beta’ya Kaydolun

Nokia'nın elden çıkarmaya çalıştığı HERE Maps, her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. Firma, şimdi de Android için Public Beta programını duyurdu. HERE'a eklenmesi düşünülen yeni özellikleri önceden kullanma imkânı sunan HERE for Android Public Beta, özelliklerin daha sorunsuz bir şekilde tam sürüme aktarılması için oldukça yerinde bir adım olarak göze çarpıyor. Bu da, final sürümü kullanan kullanıcılar için daha kesintisiz bir HERE deneyimi demek. Eğer HERE for Android Public Beta'ya katılmak istiyorsanız, Android 4.1 ya da üstü işletim sistemine, 1GB belleğe ve 4 - 6.9" arası ekran boyutuna sahip bir telefona ihtiyacınız var. Eğer bunları karşılayan bir telefonunuz varsa ve HERE Maps'in gelişiminde katkınız olsun istiyorsanız, videonun altındaki adımları uygulayabilirsiniz:

Haberin Devamı

1- HERE Beta Program'e katılın, 2- Mobil cihazınızdan şu linki takip ederek "Test Kullanıcısı Ol"a tıklayın. 3- Play Store uygulamasını açarak HERE'ı indirin ya da güncelleyin. 4-Feedback kısmından ya da "beta@here.com"a mail atarak karşılaştığınız sıkıntıları bildirin. Şu uyarıda bulunmak da gerekir: HERE'ın beta versiyonu, telefonunuzdaki final sürümün yerini alacak. Bu da, beta'nın doğası gereği, çok daha sorunlu bir HERE deneyimine sahip olabileceğiniz anlamına geliyor. Zaten bu adımı atarsanız göreviniz, bu sorunları doğrudan HERE'a bildirmek olacak. Yoluna şimdilik Nokia Technologies, Nokia Networks ve HERE ile devam eden Nokia, son olarak 2016'da marka lisanslama ile mobil telefonlara geri döneceğini duyurmuştu. Bu durum yeterince heyecan yaratsa da, Finli dev, aşağıdaki gibi telefonlarla bir daha karşımıza çıkamayacak gibi.