Oyun DunyasiDragon Age: Inquisition’ın DLC’si Görüldü

Dragon Age: Inquisition’ın DLC’si Görüldü

26.03.2015 - 17:14 | Son Güncellenme:

PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında çıkış yapan ve bitmek bilemeyen maceralara yelken açmamızı sağlayan rol yapma oyunumuz Dragon Age: Inquisition, DLC'lerden nasibini alan oyunlar kervanına katıldı. Jaws of Hakkon isimli indirilebilir içeriğimiz yeni fragmanı ve ekran görüntülerinin yanında, 15 dolar gibi bir ücretten satışa çıkarıldı.

Dragon Age: Inquisition’ın DLC’si Görüldü

PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında çıkış yapan ve bitmek bilemeyen maceralara yelken açmamızı sağlayan rol yapma oyunumuz Dragon Age: Inquisition, DLC’lerden nasibini alan oyunlar kervanına katıldı.

Jaws of Hakkon isimli indirilebilir içeriğimiz yeni fragmanı ve ekran görüntülerinin yanında, 15 dolar gibi bir ücretten satışa çıkarıldı.

Dragon Age: Inquisition – Jaws of Hakkon, oyunu season pass olarak satın alanların kütüphanesine eklendi bile. EA’in daha önce DLC konusunda fazla detay vermemişti ancak firmanın böyle bir içeriği sunması da bekleyen bir gelişme değil.

DLC, şimdilik sadece Xbox One ve PC kullanıcılarının ulaşabileceği bir içerik. Ancak PS4 platformu için de yakın zamanda bilgi verilmesi bekleniyor.

Dragon Age: Inquisition’ın DLC videosunu izlemek için tıklayın.