Oyun DunyasiDivinity: Original Sin Yeni Nesil Yolcusu

Divinity: Original Sin Yeni Nesil Yolcusu

18.05.2015 - 13:47 | Son Güncellenme:

Rol yapma türünün sevilen örneklerinden biri olan Divinity: Original Sin, Focus Home Interactive katkılarıyla yeni nesil platformlara yelken açtı. 2014 yılının Haziran ayında piyasaya çıkan Divinity: Original Sin, Larian Studios’un oyunlarından biri.

Divinity: Original Sin Yeni Nesil Yolcusu

Rol yapma türünün sevilen örneklerinden biri olan Divinity: Original Sin, Focus Home Interactive katkılarıyla yeni nesil platformlara yelken açtı.

2014 yılının Haziran ayında piyasaya çıkan Divinity: Original Sin, Larian Studios’un oyunlarından biri. Görünüşte birçok oyunseveri iten ancak kendi dünyasına giriş yaptığımızda Baldurs Gate gibi bir oyunu bile bir adım öteye taşıyan Divinity: Original Sin, masaüstü oyunlara yaklaşmayı başaran bir oyundur.

Bugüne kadar sadece PC platformlarında oynayabildiğimiz oyunumuz, bundan sonra PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında da oynanabilecek.

PC Gamer’ın bile “yılların en iyi RPG’lerinden” diye nitelendirdiği oyunumuz, kontrolleriyle ve grafikleriyle aynı dünyaya ancak farklı bir estetiğe sahip olacak. Divinity: Original Sin’in yeni nesil videosu için tıklayın!

Yazarlar