FenerbahçeBeşiktaş'ta beklenmedik Ernest Muçi kararı! Ocak'ta transfer olmuştu

Beşiktaş'ta beklenmedik Ernest Muçi kararı! Ocak'ta transfer olmuştu

03.08.2024 - 08:58 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun başlamasına 6 gün kaldı. Transfer çalışmalarını sürdüren kulüpler, transferle ilgili son rötuşları yapıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Beşiktaşta beklenmedik Ernest Muçi kararı Ocakta transfer olmuştu

Süper Lig'de yeni sezon için geri sayım başlarken, kulüpler teknik adamların talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. İşte günün transfer gelişmeleri...

ERNEST MUÇI İLE İLGİLİ ŞOK KARAR!

Beşiktaş'ta sürpriz Ernest Muçi kararı çıktı. Siyah-beyazlı kulübün geçtiğimiz sezonun kış transfer döneminde kadrosuna kattığı genç oyuncunun ayrılma ihtimali olduğu iddia edildi. Fanatik'te yer alan habere göre; Daha önce Giovanni van Bronckhorst'un kenardan getirmeyi planladığı belirtilen Arnavut oyuncu için Kartal, iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak bakıyor.

4 KEZ AĞLARI SALLADI
Beşiktaş'ta 17 resmi maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, 4 kez ağları havalandırdı.

 

BEŞİKTAŞ'TAN ARNAUTOVIC BOMBASI! MULEKA'NIN YERİNE

Jackson Muleka ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi... Siyah-beyazlı kulüp, Inter'in yıldızı Marco Arnautovic'i transfer listesine ekledi.

35 yaşındaki forvet ve kanat oyuncusu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor'un da ilgilendiği aktarıldı. Bonservisi Inter'de bulunan ve geçen sezon Bologna'da kiralık olarak forma giyen Avusturyalı golcünün İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. EURO 2024'te A Milli Takımımız'a karşı forma giyen Arnautovic'in güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro.  (Sabah)

LEEDS'TEN KENT'E 2.5 MİLYON EURO TEKLİF!

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan ve Jose Mourinho'nun verdiği şansı da değerlendiremeyen Ryan Kent, takımdan ayrılabilir. Ada medyası, tecrübeli oyuncu için Leeds United'ın nabız yokladığını ve Fenerbahçe'ye 2.5 milyon euroluk teklifte bulunacağını iddia etti.

19 MAÇTA FORMA GİYDİ
Fenerbahçe'ye geldiğinden beri toplam 19 maçta forma giyen Ryan Kent 1 gol 1 asistlik performansla oynadı. (Fanatik)

 

Haberin Devamı
CENGİZ ÜNDER, NAPOLI YOLUNDA! İTALYA BASINI DUYURDU

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun biletini kestiği isimlerin başında gelen Cengiz Ünder için İtalya'dan iddialar gelmeye devam ediyor. İtalyan basını, Napoli'nin Cengiz'i istediğini iddia etti.

BONSERVİS BEKLENTİSİ 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe de kadroda düşünülmeyen Cengiz Ünder için 10 milyon euro civarındaki bir teklifi kabul edecek. (Fotomaç)

 

EMRECAN BULUT RİZESPOR'A TRANSFER OLDU

Beşiktaş, Emrecan Bulut'un bonservisiyle birlikte Çaykur Rizespor'a transfer olduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2024-25 sezonu yaz transfer döneminde Çaykur Rizespor'a geçici transfer olan profesyonel futbolcumuz Emrecan Bulut'un nihai transferi hususunda Çaykur Rizespor'la anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

WEGHORST'TA İMZA YAKIN!

UEFA Avrupa Ligi’nde 3. ön eleme turunun kadrosuna yeni forvetini yetiştirmek isteyen Trabzonspor, Wout Weghorts’ta mutlu sona çok yakın. Onuachu için Southampton’ın yüksek bonservis inadının devam etmesi üzerine Weghorst ile görüşmeleri sıklaştıran Karadeniz ekibi, Hollandalı yıldızı ikna etti. Burnley ile bonservis pazarlıkları sürüyor. 1 yıl daha Weghorst ile sözleşmesi bulunan Championship ekibi 6 milyon Euro talep ederken, Trabzonspor daha uygun bir bedelle bu işi noktalamak amacında. (Fanatik)

 

 

Haberin Devamı