GalatasarayYusuf Yazıcı bombası! Süper Lig devi ile görüştü

Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig devi ile görüştü

08.09.2024 - 08:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekipleri transfer sezonunun son düzlüğünde fırsat transferlerini kovalıyor. İşte gündeme gelen son isimler...

Yusuf Yazıcı bombası Süper Lig devi ile görüştü

Süper Lig ekipleri transfer döneminin son düzlüğünde takımlarını fırsat transferleriyle güçlendirmek istiyor. Takımların gündemine gelen son isimleri sizler için derledik...

YUSUF YAZICI BEŞİKTAŞ'A! TRANSFERE YEŞİL IŞIK

Lille ile sözleşmesi bittikten sonra serbest kalan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli olmak üzere. Beyaz TV'nin haberine göre Beşiktaş, Yusuf Yazıcı ile görüştü. Şartlarda anlaşılması halinde Yusuf Yazıcı, Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakıyor. 

Milli oyuncu, Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer gündemindeydi. 

İŞTE HATAYSPOR'A YAKIN OLAN ABOUBAKAR'IN RAKAMLARI

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Rıza Çalımbay'ın başına geçtiği Hatayspor'a katılmak üzere...

Sabah'ın haberine göre Hatayspor, Aboubakar'a 400 bin Euro maaş verecek. Yıldız oyuncunun kalan 2.7 milyon Euro'luk maaşını ise siyah-beyazlılar ödeyecek.

32 yaşındaki forvet için resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

TRABZONSPOR'DA GİFT ORBAN İÇİN KRİTİK HAFTA!

Gift Orban ismi gündeme geldiği anda Trabzonspor’da taraftarlar sosyal medya üzerinde büyük heyecan yaşamıştı. Bordo-mavililerin yabancı kotası dolu, bu yüzden ayrılık üzerine görüşmeler devam ederken yönetim Orban’ı mutlaka almak istiyor.

8 MİLYON EURO BEKLENTİ VAR

Orban, Lyon’dan ayrılması muhtemel isimlerden biri. Yıldız isme yapılan teklifte 1 milyon Euro kiralama ve 5 milyon Euro satın alma opsiyonu sundular. Trabzonspor bu rakamı 1+6 milyon Euro’ya çıkardı. Ancak Lyon, bu 6 milyonun içindeki maddelerin netleşmesini istiyor. Teklifteki bazı bonuslar ve koşullar Lyon’un ikna olmasında hâlâ engel durumda. Lyon, teklifin 8 milyon Euro seviyelerine çıkarılmasını talep ediyor. Yönetim bu hafta içinde işi bitirmek adına her fırsatı değerlendiriyor.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TA SAĞ BEK İÇİN YENİ ADAY

Beşiktaş yönetimi, sağ bek transferi konusunda gözünü, İskoçya Ligi ekibi Rangers’ın formasını giyen James Tavernier’e dikti. 32 yaşındaki 1,82’lik futbolcu için çalışmalar hızlandı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tavernier, yaz transfer döneminin başlarında Suudi Arabistan ve Türkiye’den gelen teklifleri kabul etmedi ancak Celtic karşısında alınan yenilginin ardından taraftarların tepkisiyle karşılaştığı için bu kararını gözden geçirebileceği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Tavernier’in İskoç temsilcisi ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak gösterilen Tavernier, Rangers’ta çıktığı 467 maçta 125 gol attı ve 131 asist yaptı.

FENERBAHÇE'YE İTALYA'DAN 19'LUK GENÇ!

Cristian Medina ile anlaştığı konuşulan Fenerbahçe'de orta sahaya bir iddia daha geldi...

Polonya basınında yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Kacper Urbanski için girişimlere başladığı iddia edildi.

Yönetim yakın zamanda Serie A ekibi Bologna ile pazarlık masasına oturacağı gelen bilgiler arasında.

DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Urbanski, Szmanski’nin attığı harika gol öncesi İskoçya’nın atağa kalktığı anda topu çalmış ve Polonya’nın öne geçmesinde etkili olmuştu. Bologna ile sözleşmesinin son yılına giren 19 yaşındaki Kacper Urbanski, İtalyan ekibiyle henüz yeni sözleşme imzalamadı.

BEŞİKTAŞ BİR BOMBA DAHA PATLATIYOR!

Arabistan basını, Al Nassr’la ayrılığın eşiğinde olan Sadio Mane’nin, Beşiktaş'ın takibinde olduğunu iddia etti.

Haberde Kartal’ın, Avrupa’ya dönmek isteyen Sadio Mane’nin durumunu yakından takip ettiği ve oyuncuyla temaslarını sıklaştırdığı belirtildi.

Arap kulübüne geçen yıl 30 milyon Euro karşılığında Bayern Münih’ten katılan dünyaca ünlü kanat oyuncusu, Avrupa’ya geri dönmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Al Nassr formasını 46 kez sırtına geçiren Mane bu maçlarda 19 gol, 11 asistlik skor üretti.

Haberin Devamı