CaddeBeril Pozam ve Ersin Arıcı'dan dudak dudağa poz! 'Aile cüzdanı albümü'

Beril Pozam ve Ersin Arıcı'dan dudak dudağa poz! 'Aile cüzdanı albümü'

08.09.2024 - 11:46 | Son Güncellenme:

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın ablası Suna rolünü canlandıran Beril Pozam ve Ferit'in sağ kolu Abidin'i canlandıran Ersin Arıcı, geçtiğimiz ay birlikteliklerini nikah ile taçlandırmıştı. Pozam, nikahtan günler sonra sosyal medya hesabından mutlu karelerini yayınladı.

Beril Pozam ve Ersin Arıcıdan dudak dudağa poz Aile cüzdanı albümü

Dizi setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen iki ünlü oyuncu Ersin Arıcı ve Beril Pozam geçtiğimiz ay evlenmişti.

Haberin Devamı

Ersin Arıcı, "İyi ki hayatlarımızı birleştirdik" demiş, Beril Pozam ise evlilik teklifinin nasıl geldiğini anlatmıştı. Pozam, "Güzel bir ortamda çok güzel bir anda yıldız kaydı ve bir evlenme teklifi aldım. Kısmetimiz gerçekten birbirimizi bulmuş olmamız" ifadelerini kullanmıştı.

YALI ÇAPKINI EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI

Düğüne birçok ünlü akın etmişti. Ünlü çifti Yalı Çapkını ekibi de yalnız bırakmamıştı. Düğünden kareler sosyal medya hesaplarından paylaşılmıştı.

İLK PAYLAŞIM!

Yeni evli çift, düğün sonrası sessizliğe gömülmüştü. Beril Pozam, günler sonra sosyal medya hesabından en mutlu gününe dair fotoğraf karelerini yayınladı.

Beril Pozam ve Ersin Arıcıdan dudak dudağa poz Aile cüzdanı albümü

"BİZİM OLAN HER ŞEY YAŞIYOR"

Yiğit Güven'in çektiği romantik pozlarını sevenlerinin beğenisine sunan Pozam, not olarak 'Bizim olan her şey yaşıyor' dedi. Ünlü güzelin romantik pozlarına sevenlerinden 677 binden fazla beğeni ve binlerce tebrik mesajı geldi.

Haberin Devamı

Beril Pozam ve Ersin Arıcıdan dudak dudağa poz Aile cüzdanı albümü