CaddeGörenler inanamadı! Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annem

Görenler inanamadı! Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annem

08.09.2024 - 16:13 | Son Güncellenme:

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz akşam annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile birlikte Cem Adrian konserinde görüntülendi. Aleyna'nın annesini görenler 'abla-kardeş' yorumunda bulundu.

Görenler inanamadı Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annem

Survivor All Star'ın gözde yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, şimdilerde müzik kariyerine odaklandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi müzik ile uğraşan rapçi Canbay ile aşk yaşadığı ortaya çıkan isim, son olarak annesiyle görüntülendi.

"BANA KÜÇÜK ZUHAL DİYORLAR"

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz akşam annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile birlikte Cem Adrian konserinde görüntülendi. Annesi ile benzerliği üzerine Kalaycıoğlu, “Bazen bana küçük Zuhal diyorlar, abla kardeş olarak da karıştırıyorlar.” dedi. İlk defa Cem Adrian konserine geldiğini belirten Kalaycıoğlu, en sevdiği şarkının "Kül" olduğunu belirtip, anne-kız "Bugün ağlayacağız galiba." diye espri yaptı.

Görenler inanamadı Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annem

"YENİ JENERASYON İSTEMİYOR"

Annesi, Kalaycıoğlu'nun arabesk bir şarkı yapmasını istediğini ifade ederek, “Ben istiyorum, yeni jenerasyon istemiyor.” şeklinde konuştu. İlk defa arabesk bir şarkı yapacağı için heyecanını dile getiren Aleyna Kalaycıoğlu, “Büyük bir kitlenin beğeneceği bir şarkı olacak.” dedi.

Haberin Devamı

Görenler inanamadı Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annem

"HAYIR, OLMAZ"

Zuhal Hanım’a Aleyna’nın en sevdiği parçası sorulduğunda, “Bana Cevap Ver” olduğunu ve o şarkıyı arabada en az üç kez dinlediğini belirtti. Beraber bir düet gelir mi sorusu üzerine ise, “Hayır, ben Karadenizliyim, o yüzden olmaz.” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Yazın çalışmaktan tatil yapamadığını belirten şarkıcı, tatil planlarını önümüzdeki seneye ertelediğini ifade etti. 

Görenler inanamadı Aleyna Kalaycıoğlu: Ablam değil annem