BasketbolEski milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti! Sürücü tutuklandı

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti! Sürücü tutuklandı

08.09.2024 - 11:19 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski milli basketbolcu, Datça'da bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. İlkan Karaman'ın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Sürücü tutuklandı

Türk sporunun acı günü... Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Karaman, benzin alan arkadaşını yol kenarında beklerken, kontrolünü kaybeden araç kaldırıma çıktı. Kaza sonucu aracın altında kalan Karaman’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Haberin Devamı

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Datça ilçesinde, otomobiliyle çarptığı milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. Kazanın ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Sürücü tutuklandı

BÜYÜK TAKIMLARDA OYNADI

1990 doğumlu olan Karaman, TOFAŞ altyapısından yetişti, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholette, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB, son olarak Çayırova Belediyesi forması giydi. Karaman defalarca milli takımlarda görev yaptı.

BAKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK: Milli basketbolcumuz İlkan Karaman’ın elim bir kaza sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Milli sporcumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE: 2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Sürücü tutuklandı

BEŞİKTAŞ: 2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz.

KARŞIYAKA: Takımımızın 2011-2012 ve 2018-2019 sezonlarında formasını başarıyla terleten İlkan Karaman'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve Türk Basketbol camiasını baş sağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Sürücü tutuklandı

TOFAŞ: Altyapımızdan yetişen; 2008-2011 ve 2022-2023 sezonlarında Takımımızın formasını giyen İlkan Karaman’ı, elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başağlığı dileriz. Başımız sağolsun.

GALATASARAY: Tofaş altyapısında yetişen, kariyeri boyunca Türkiye Basketbol Ligleri, Fransa ve Tayvan’da forma giymiş eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın geçirdiği bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ve tüm basketbol camiasına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

TBF: Milli Takımımızın formasını giymiş oyuncularımızdan İlkan Karaman’ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli ailesi, sevenleri ve basketbol camiamıza başsağlığı dileriz.

ANADOLU EFES: Geçmişte altyapımızda oynayan Milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.