GalatasarayGalatasaray'a Mauro Icardi'den kötü haber! İşte sakatlık süresi

Galatasaray'a Mauro Icardi'den kötü haber! İşte sakatlık süresi

08.09.2024 - 09:58 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Arjantinli golcünün sağ üst arka adale grubunda 2. derece kısmi yırtık tespit edilmişti. Deneyimli yıldızdan kötü haber geldi.

Galatasaraya Mauro Icardiden kötü haber İşte sakatlık süresi

Milli aradan sonra Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Mauro Icardi şoku yaşanıyor. Arjantinli oyuncu, Adana Demirspor karşılaşmasının 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Sarı kırmızılı kulüp ise resmi internet sitesinden başarılı golcünün durumunu şöyle duyurmuştu:

Haberin Devamı

"Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi'nin tedavisine başlanmıştır."

DÖNÜŞÜ 1.5 - 2 AY SÜREBİLİR

1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Arjantinli yıldızın sakatlığını atlatması 1.5-2 ay sürebilir. Yıldız oyuncu, bu sezon Süper Lig'e çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asist katkısı sunarak güzel bir başlangıç yapmıştı.

Galatasaraya Mauro Icardiden kötü haber İşte sakatlık süresi

OSIMHEN TEK FORVET
Teknik direktör Okan Buruk'un çift forvet planı için Mauro Icardi'nin dönüşünü bekleyeceği belirtildi. Bu durumda Osimhen'in tek santrfor olarak ilk 11'de yer alması bekleniyor.