Halil Özer

Halil Özer

Tüm Yazıları

Hayri Kozak karaborsa skandalı için yönetimi çok önceden uyardı.
Tehlikenin bağıra bağıra geldiğini söyledi ama dinlemediler.
Kozak öyle isyan etti ki artık bir daha divan toplantılarına katılmayacağını belirtti.
Ve şöyle dedi;
“Sayın Özbek eleştirileri dinleyip gereğini yapmak yerine bizi yalancılık ve bölücülükle suçladı. Eğer zamanında savcılığa suç duyurusunda bulunsaydı bu divan toplantısına bile gerek kalmayacaktı.
Ama benim çok mutlu olduğum bir olay var. Yıllardır divana ilgi gösterilmiyor tezim önceki gün boşa çıktı. Yaklaşık 60 yıllık geçmişimde gördüğüm en kalabalık divan kurulu toplantısı oldu. Benim dışımda yapılan konuşmalarda üyelerin konuyu takip edeceklerini belirten istek ve arzuları beni çok sevindirdi. Galatasaray yönetimine divan tarafından yapılan yanlışların takipçisi olunacağı mesajı verilmiştir. Umarım başkan da bu toplantıdan gereken mesajı almıştır. Bu ilgiyi gördükten sonra bundan sonra divana katılmama kararım artık beni rahatsız etmiyor. Bu kararım divan başkanımız Aykut Derkan’ı mutlu etmiştir.”
Siz sürekli Hayri Kozak gibi bir değeri sırf sizi uyardı, yanlışları söyledi diye kasıtlı olarak sosyal medyanın önüne atarsanız, onca hakaret işitmesine sessiz kalırsanız o da gereğini yapar.
Bence diğer divan üyeleri bir an önce ne yapıp edip Hayri beyin bu kararını gözden geçirmesini sağlamalı.
Yönetim bunu yapmaz aksine mutlu olmuştur. Bu karardan sevindiklerine eminim ama kanıtlayamam.

Haberin Devamı

Tarihte bir ilk

Galatasaray’da son divan toplantısının bir özelliği var.
Kulüp tarihinde bir ilk.
Sarı-Kırmızılı taraftarlara yönetim ve taraftar grubu eliyle fahiş bilet satılması iddiası masaya yatırıldı. Yani normalde bu olayın yüksek sesle bile konuşulması ayıp. Ama gel gör ki böyle bir durum var Galatasaray’da.
Ama görüyorum ki olayda ismi geçenler hala orada oturuyor. Hani suçunuzun olmadığını iddia ediyorsunuz ya bari aklanıncaya kadar görevi bırakın.
Ama nerede?

Yeni yönetim yolda mı?

Yine bir fısıltı ile devam edelim...
Başkan Dursun Özbek’in yönetiminden hiç memnun olmadığı belirtiliyor. Özellikle karaborsa olayından sonra gelişmeler onun için çok sıkıcı. Bu yüzden yeni bir yönetim kurulu hazırladığı söyleniyor. Hatta bu yönetime hem Erden Timur hem de Abdurrbahim Albayrak’ı alacağı camia içinde gündem oldu.
Bana iki ismin birden aynı yönetimde olması mantıksız geldi. Ayrıca bunun için erken seçim kararı alınması lazım. Ama bir gerçek var Dursun Özbek ve yönetiminin uzun ömürlü olduğunu hiç sanmıyorum.

Haberin Devamı

Osimhen ve Kane

Osimhen transferinde henüz aydınlanmayan Ocak ayı konusu var. Kimse ne olacağını bilmiyor.
Ama kulüp içinde bu konuda çeşitli fısıltılar dolaşıyor.
Tabii doğru mi bilmem. Ama burası kulis köşesi olduğuna göre yazabiliriz.
Ortada dolaşan fısıltıya göre Osimhen, Ocak’ta Bayern Münih’e gidecek. Alman takımı devre arasında Hary Kane ile yolları ayıracak ve yerine Osimhen’i alacak. Transfere aracı olan George Gardi ise Napoli ile Bayern arasında yapılacak olan satıştan iyi bir miktarı Galatasaray’a ödenmesini sağlayacak.
Bana biraz uçuk geldi. Ama tabii bilinmez.
Bekleyip görelim.